Οι περισσότεροι πιστεύουν πως ένας άστεγος άνθρωπος είτε θα είχε μπλεξίματα με το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά, είτε θα έχασε όλα του λεφτά στον τζόγο.  Κακά τα ψέματα, αυτή είναι η εικόνα που οι περισσότεροι έχουν στο μυαλό τους.

Δεν είναι όλοι έτσι. Ο 44χρονος Αλιμπαμπά, για παράδειγμα, μπορεί να κοιμάται στους δρόμους της Μόσχας ή όποτε έχει υπερβολικό κρύο να μπαίνει στους συρμούς του Μετρό αλλά ταυτόχρονα λαμβάνει μέρος σε τουρνουά street fighting!

«Είναι, πραγματικά, δύσκολο να ζεις έτσι. Κάθε μέρα σκέφτομαι που θα κοιμηθώ» τονίζει ο άνθρωπος που έχει πτυχίο δημοσιογραφίας και έχει τελειώσει καλλιτεχνικό σχολείο.

Όλα τα λεφτά που βγάζει από τους αγώνες που δίνει για να πηγαίνει σε θέατρα και μουσεία. Πολλές φορές έχει σπάσει διάφορα κόκκαλα στο σώμα του κατά τη διάρκεια των αγώνων αλλά αυτό δεν είναι κάτι που τον πτοεί. «Η πάλη είναι ένα σπαθί που κόβει και από τις δυο πλευρές. Όταν οι άνθρωποι με επευφημούν  σκέφτομαι πως μπορεί να είμαι ένας θρύλος αλλά από τη μία μπορεί να αποκτήσεις πολλά λεφτά και να πας στο Μαϊάμι αλλά από την άλλη μπορεί να βγεις νεκρός από το ρινγκ» σημειώνει ο ίδιος.