Πεδίο μάχης θύμισε αυτοκινητόδρομος της Καλιφόρνια όταν ένας καβγάς στον δρόμο κατέληξε σε αλλεπάλληλα τρακαρίσματα και την ανατροπή ενός οχήματος.

Το βίντεο, από το κινητό επιβάτη αυτοκινήτου που ακολουθούσε, δείχνει έναν μοτοσικλετιστή κι έναν οδηγό αυτοκινήτου να διαπληκτίζονται σε αυτοκινητόδρομο του Λος Άντζελες. Η ένταση ανεβαίνει και ο μοτοσικλετιστής κλωτσά το όχημα, ο οδηγός του οποίου επιχειρεί να «κλείσει» τον μοτοσικλετιστή.

Ο μοτοσικλετιστής καταφέρνει να αποφύγει το όχημα, το οποίο όμως προσκρούει στο διαχωριστικό και ο οδηγός του χάνει εντελώς τον έλεγχό του. Στη συνέχεια, φλεγόμενο, αλλάζει πορεία και διασχίζει κάθετα τις υπόλοιπες λωρίδες του αυτοκινητόδρομου, τρακάροντας με ένα λευκό φορτηγάκι.

Αυτός ο οδηγός, που δεν έφταιγε σε τίποτα, φαίνεται πως την πληρώνει τελικά καθώς το φορτηγάκι του αναποδογύρισε και, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ένας επιβαίνων από το φορτηγάκι χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων ερευνά το περιστατικό και αναζητά τον μοτοσικλετιστή, ο οποίος δεν σταμάτησε, μετά τη σύγκρουση και την ανατροπή του οχήματος, αλλά εξαφανίστηκε.