Είναι δύσκολο να μαθαίνεις ότι ο σύντροφός σου σε απατά. Οι αντιδράσεις ποικίλουν από μία ψύχραιμη αντιμετώπιση και τερματισμό της επικοινωνίας με τον «μπερμπάντη» μέχρι οργισμένα μηνύματα ή ακόμα και δολιοφθορές σε πράγματά του. Αρκετά είναι τα περιστατικά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας με αυτοκίνητα άπιστων συντρόφων είτε βαμμένα με σπρέι είτε κατεστραμμένα.

Αυτή τη φορά όλα έγιναν στο Κάρντιφ της Ουαλίας με πρωταγωνίστρια μία απατημένη γυναίκα. Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που έχει καταγράψει τη στιγμή που η εξοργισμένη γυναίκα προκαλεί φθορές στο αυτοκίνητο του συντρόφου της σπάζοντας το παράθυρο με μία μεγάλη πέτρα.

πέτρα αμάξι3

Η γυναίκα «περιποιήθηκε» και τα υπόλοιπα τζάμια του οχήματος με την πέτρα με αποτέλεσμα να τα σπάσει ενώ για να καλύψει τα ίχνη της την πέταξε σε διπλανό οικόπεδο πριν φύγει από το σημείο τρέχοντας.

Για κακή της τύχη όμως την κατέγραψε ένας κάτοικος της περιοχής και, όπως ανέφερε η Mirror, το βίντεο βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας που την αναζητά.

πέτρα αμάξι2