Από το ρωσικό δικαστήριο καταδικάστηκε μια δολοφονική συμμορία συμπεριλαμβανομένης μιας γυναίκας που αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι αισθάνθηκε μεγάλη «σεξουαλική ευχαρίστηση» από τις επανειλημμένες μαχαιριές που έδωσε στα θύματά της.

roasiao2

Η συμμορία που δολοφόνησε 15 άστεγους, με έναν από τους βασικούς εκτελεστές να είναι η γυναίκα, αυτοχαρακτηριζόταν «καθαριστές των δρόμων» καθώς ήθελαν, όπως δήλωσαν, σύμφωνα με την Daily Mail να απαλλάξουν τη Μόσχα από περιπλανώμενους και μεθυσμένους.

roasiao3

Η 26χρονη Elena Lobacheva ήταν η μοναδική γυναίκα στη συμμορία και παραδέχτηκε αφενός ότι γελούσε κατά τη διάρκεια των δολοφονιών, αφετέρου ότι εμπνεύστηκε από την ταινία τρόμου Bride of Chucky που εμφανιζόταν μια κατά συρροήν δολοφόνος.

Η ίδια ομολόγησε ότι συμμετείχε στις επτά δολοφονίες και ο 22χρονος συνεργός της σε 14 από αυτές. Η συμμορία λειτουργούσε με ψευδώνυμα μέσω κοινωνικών δικτύων και μερικά από τα μηνύματα που διέδιδαν ήταν «Δεν σκοτώνω, καθαρίζω τον κόσμο».

roasiao4

Οι δολοφονίες, σύμφωνα με το δημοσίευμα έγιναν με εξαιρετικά σκληρό τρόπο τον οποίο ομολόγησε και η γυναίκα. Εξάλλου για την ίδια λειτουργούσε ως σεξουαλική ικανοποίηση το να μαχαιρώνει τα θύματα. Ο συνεργός της δήλωσε για τις δολοφονίες «Ήταν σαφές ότι αγαπούσε τις δολοφονίες και απολάμβανε να τις παρακολουθεί. Μιλούσε πάντα για τα βασανιστήρια και την… αποσυναρμολόγηση των σωμάτων. Γελούσε όταν σκοτώναμε».

roasiao5

Η ίδια ονομάστηκε «νύφη του Chucky» αφού παραδέχτηκε ότι είχε εμμονή από την παιδική ηλικία με την ταινία του 1998. Η Lobacheva έχει ένα τατουάζ σχετικό με την ταινία στο χέρι της. Η 26χρονη και τα μέλη της συμμορίας καταδικάστηκαν με διαφορετικές ποινές και οδηγήθηκαν στη φυλακή.

roasiao6 roasiao7 roasiao1