Τραγική κατάληξη είχαν οι ερωτικές στιγμές ανάμεσα σε δύο νεαρούς και μια γυναίκα σε διαμέρισμα στο Μπρούκλιν. Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου όταν ο ένας από τους συμμετέχοντες άρχισε να βιντεοσκοπεί τη συνεύρεση, όπως γράφει η Daily News επικαλούμενη αστυνομικές πηγές.

Νεκρός με τρεις μαχαιριές στο στήθος και στην πλάτη είναι ο 20χρονος Manos Ikonomidis. Η σορός του βρέθηκε στον πρώτο όροφο κτιρίου στη συμβολή 16th St. και Seventh Ave. τα ξημερώματα της Δευτέρας. Νωρίτερα είχε περάσει ιδιωτικές στιγμές με μια γυναίκα τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστά και τον 21χρονο Jack Doherty.

«Μοιάζει βγαλμένο από ταινία τρόμου» δήλωσε ένοικος του κτιρίου. «Είναι φρικτό, είναι εφιάλτης».

Ο Doherty ανακρίθηκε από την αστυνομία αλλά δεν θεωρείται ύποπτος για τον φόνο. Ανακρίθηκε επίσης ένας άλλος άνδρας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το ερωτικό τρίο, που είχε βρεθεί στο διαμέρισμα του Doherty βγήκε εκτός ελέγχου όταν ένα από τα αγόρια άρχισε να βιντεοσκοπεί όσα συνέβαιναν. Η γυναίκα εξοργίστηκε. Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο Doherty οδήγησε τη γυναίκα στο σπίτι της στο Staten Island, αφήνοντας τον Ikonomidis μόνο του.

Ένοικος του κτιρίου ανέφερε πως η γυναίκα επικοινώνησε με τον σύντροφό της- ο οποίος δεν εμπλεκόταν στο τρίγωνο- και υποστήριξε πως έπεσε θύμα βιασμού.

Η σύντροφος του Ikonomidis- που επίσης δεν εμπλεκόταν στο ερωτικό τρίο- έλαβε ένα οργισμένο μήνυμα στο Instagram που έλεγε «ο φίλος σου τα σκ… και θα πληρώσει». Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως δεν υπήρξαν πάντως ενδείξεις πως η συνεύρεση δεν ήταν συναινετική.

Περίπου την ώρα που ο Doherty επέστρεφε στο διαμέρισμα, έφτασαν τρεις άνδρες. Σκοπό είχαν, σύμφωνα με τις πηγές, την εκδίκηση.

Οι κάμερες ασφαλείας τους συνέλαβαν να κυνηγούν τον Ikonomidis με ρόπαλα του μπέιζμπολ καθώς εκείνος προσπαθούσε να φύγει από το κτίριο. Δεν πρόλαβε όμως και δέχθηκε χτυπήματα από τα ρόπαλα αλλά και μαχαιριές.

Αιμορραγώντας χτύπησε την πόρτα του διαμερίσματος της Joy Liguori και κατέρρευσε. «Είδα το αίμα, του είπα ‘αιμορραγείς’, μου είπε ‘με μαχαίρωσαν, με μαχαίρωσαν!» αφηγείται. «Μου είπε πως τον χτύπησαν με ρόπαλα στο κεφάλι».

Η 74χρονη αγνόησε την έκκληση του Ikonomidis να μην καλέσει την Άμεση Δράση. Μια από τις τελευταίες του κουβέντες ήταν «Λυπάμαι». Ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο κι εκείνη δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τις τελευταίες του στιγμές.

«Δεν έκανα αρκετά, δεν τον έσωσα. Νιώθω ένοχη, δεν ξέρω γιατί. Προσπάθησα, είναι μωρό…».

Σοκαρισμένοι ήταν και οι γείτονες του Ikonomidis. Περιέγραψαν πως έμενε συχνά με τη σύντροφό του και όχι στο σπίτι όπου ζούσε με τη μητέρα, τον πατριό του και τη μικρή ετεροθαλή αδελφή του, πως ήταν ευγενικός και ονειρευόταν να κάνει καριέρα στη μουσική.

«Ήταν τόσο ευγενικό αγόρι» είπε η 54χρονη γειτόνισσά του Maria Brancaleone, «πάντα πρόθυμο να βοηθήσει όποτε χρειαζόσουν».