Εκτός κινδύνου φαίνεται πως βρίσκεται ο Έλληνας τραυματίας της επίθεσης στο Λονδίνο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ελληνικής πρεσβείας στην βρετανική πρωτεύουσα.

«Χθες το βράδυ, μας ενημέρωσαν επίσημα οι Βρετανικές Αρχές ότι μεταξύ των τραυματιών υπάρχει ένας Ελληνας. Μας είπαν ότι έχει τραύματα στο κεφάλι, ότι έχει μαχαιρωθεί στο συκώτι του, αλλά ότι έχει εγχειριστεί και είναι σε σταθερή κατάσταση εκτός κινδύνου», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Γεωργιάδης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Ο κ. Πρέσβης μίλησε ήδη μαζί του. Ο ίδιος ζήτησε να ενημερωθεί και η Πρεσβεία για αυτό επικοινωνήσαμε μαζί του, οπότε εικάζω ότι αφού είναι σε κατάσταση να έχει επικοινωνία και έχει διαφύγει τον κίνδυνο, θα έχει επικοινωνήσει και με την οικογένειά του», πρόσθεσε.

«Είναι ένας νέος άνθρωπος μας, βρίσκεται στο Λονδίνο από το 2011 και ήταν σε ένα από τα μπαρ της περιοχής του Μπόροου μάρκετ» επεσήμανε.

Την είδηση έδωσε χθες στη δημοσιότητα μέσω του λογαριασμού της στο Facebook η ελληνική πρεσβεία στην βρετανική πρωτεύουσα προ ολίγου.

«Οι Βρετανικές αρχές μας ενημέρωσαν ότι ένας Έλληνας βρίσκεται μεταξύ των τραυματιών της επίθεσης. Νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Η Ελληνική Πρεσβεία βρίσκεται σε επικοινωνία μαζί του» αναφέρει η ανακοίνωση.

«Ηρθε η αστυνομία εδώ. Με έχουν χτυπήσει, έχω ματώσει. Είμαι με γιατρούς, είμαι εντάξει», ακούγεται να λέει ένας άνδρας στα ελληνικά, στο βίντεο που δημοσίευσε η Sun.