Ο 28χρονος Jesus Hueche από την Αργεντινή κλάδευε ένα δέντρο έξω από το σπίτι του, στην πόλη Bahia Blanca, όταν σε μια στιγμή απροσεξίας έπεσε και τραυμάτισε την πλάτη του.

Όπως περιγράφει ο ίδιος στη Daily Mail, για μερικές στιγμές έχασε τις αισθήσεις του, από την πτώση, αλλά μόλις συνήλθε ο σκύλος του Tony ήταν ήδη πάνω του, ξαπλωμένος στο στήθος του.

Το πιστό σκυλί παρέμεινε στο πλευρό του φίλου του καθώς οι γείτονες, που είχαν δει το ατύχημα, καλούσαν ασθενοφόρο. Όταν οι γιατροί έφτασαν, ο Tony δεν ήθελε να απομακρυνθεί από τον Jesus και τους γάβγιζε και τους έδειχνε τα δόντια του.

Τελικά κατάφεραν να τον πείσουν πως προσέγγιζαν τον 28χρονο για καλό σκοπό και έτσι μπόρεσαν να τοποθετήσουν κολάρο στον τραυματία.

Τις φωτογραφίες ανέβασε το πλήρωμα του ασθενοφόρου στα social media και γρήγορα έγιναν viral.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 28χρονος στάθηκε τυχερός και τη γλίτωσε με ελαφρά τραύματα στο κεφάλι και τον λαιμό του.

Μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Hueche δήλωσε πως ο Tony ήταν «σαν γιος του» από τότε που τον είχε υιοθετήσει, μαζεύοντάς τον από τους δρόμους όπου ζούσε.

«Πάει παντού μαζί μου και ξαπλώνει στο κρεβάτι μου μέχρι η σύντροφός μου να τον απομακρύνει. Τον είδαμε μια μέρα, του δώσαμε χάδια και τροφή, και σήμερα είναι μέλος της οικογένειάς μας».

ritsv1gj e9v1q4k0 knu428zg