Μια καλοστημένη απάτη είχε στήσει ο Mario Ambrose Antoine ο οποίος έταζε σε γυναίκες μια καριέρα στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών και εκείνες έκαναν σεξ μαζί του, προβάροντας δήθεν, κάποιο ρόλο. Ο 34χρονος ομολόγησε την ενοχή του, σε επαρχιακό δικαστήριο στο Κάνσας των ΗΠΑ την Παρασκευή και αναμένεται να καταδικαστεί.

Οι δικηγόροι των θυμάτων θα προτείνουν μάλιστα από κοινού την ποινή φυλάκισης 10 ετών, ως μέρος της συμφωνίας. Οπότε μάλλον το σχέδιο του νεαρού δεν πήγε όπως ακριβώς ήθελε.

Ο 34χρονος, συστηνόταν στα θύματά του είτε ως μάνατζερ, ως φωτογράφος ακόμα και ως κινηματογραφιστής με συνεργασίες σε πολλές εταιρείες στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών. Ισχυριζόταν ότι εργαζόταν σε μια σειρά από φανταστικές εταιρείες με ονόματα όπως «Playboy Worldwide», «Playboy Asia» και «Dash Agency». Στη συνέχεια έπειθε τις ενδιαφερόμενες να περάσουν από οντισιόν για τις εταιρείες του, προβάροντας το ρόλο στο κρεβάτι. Ο ίδιος μάλιστα τους έλεγε ότι θα τις πλήρωνε χιλιάδες δολάρια προωθώντας την καριέρα τους είτε ως μοντέλα είτε ως πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών.

7qifoih4

Ο Antoine κατάφερνε και παρουσίαζε ως πραγματικές τις αόρατες εταιρείες, με μια σειρά από πλαστά έγγραφα ενώ είχε φτιάξει και σχετικές σελίδες στα social media. Όταν μια γυναίκα, παραπονέθηκε ότι δεν είχε λάβει τα χρήματα που της είχε υποσχεθεί, τότε εκείνος την εκβίαζε λέγοντάς της ότι είτε θα έκαναν σεξ ή θα έπρεπε να του καταβάλει το ποσό των 9.000 δολαρίων για να μη βγάλει δημόσια τα όσα είχε καταγράψει σε βίντεο- η γυναίκα τελικά υπέκυψε στον εκβιασμό και κοιμήθηκε μαζί του.

Ο 34χρονος κατηγορείται ότι εξαπάτησε με αυτό τον τρόπο τουλάχιστον έξι γυναίκες αν και οι διωκτικές αρχές θεωρούν ότι τα θύματά του είναι περισσότερα.