Μια έφηβη και οι γονείς της συνελήφθησαν στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ μετά τη διοργάνωση πάρτι στο σπίτι τους στο οποίο υπήρχε και αλκοόλ. Σύμφωνα με τις αρχές, ο 39χρονος Geoffrey Boylan όχι μόνο έδωσε αλκοόλ στους φίλους της κόρης του αλλά είχε και σεξουαλικές σχέσεις, μέσα στο σπίτι της οικογένειας, με μία από τις 16χρονες συμμαθήτριές της.

Η New York Post γράφει πως ο άνδρας δεν θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για σεξουαλικό έγκλημα, λόγω της ηλικίας του κοριτσιού. «Υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε κάτι που είναι ηθικά λάθος και σε κάτι που παραβιάζει τους νόμους» δήλωσε ο εισαγγελέας. «Με δεδομένη τη διαφορά ηλικίας των δύο εμπλεκόμενων και τις συνθήκες του περιστατικού δεν μπορώ να συγχωρήσω αυτό που έγινε αλλά δεν παραβιάστηκε κανένας νόμος».

Ο 39χρονος και η 37χρονη σύζυγός του Duanne Boylan, κατηγορούνται για την παροχή αλκοόλ σε ανήλικους. Η Duanne αντιμετωπίζει και κατηγορίες επειδή επέτρεψε σε ανήλικους να καταναλώσουν αλκοόλ μέσα στο σπίτι της. Κατηγορίες αντιμετωπίζει και η 18χρονη κόρη τους Hannah Boylan (όλοι μαζί στη φωτογραφία).

Η 18χρονη φέρεται να συγκέντρωσε χρήματα από τους φίλους της για την μπίρα που της έδωσαν οι γονείς της στο πάρτι της 3ης Μαρτίου. Τα ίδια τα παιδιά δήλωσαν στις αρχές πως κάπνιζαν χόρτο και έπαιζαν παιχνίδια κατανάλωσης αλκοόλ.

Ο πατέρας της είχε τότε δηλώσει πως δεν ήταν εκείνος που διοργάνωσε το πάρτι. «Ήταν του παιδιού μου, δεν το έκανα εγώ» είχε πει. Παραδέχθηκε ωστόσο πως είχε σεξουαλικές επαφές με ένα κορίτσι που είδε στον καναπέ το πρωί του πάρτι. Σύμφωνα με την κατάθεσή του υπήρξε στοματικό σεξ αλλά εκείνος τη σταμάτησε λέγοντάς της πως «δεν ήταν σωστό».

Η ίδια η 16χρονη δήλωσε πως η πράξη ήταν συναινετική αλλά δεν θα είχε συμβεί εάν δεν ήταν μεθυσμένη.