Του λείπει η οδήγηση, αισθάνεται σαν να ζει σε ένα δικό του «κουκούλι» και βρίσκει τη νέα του δουλειά ως πρόεδρος των ΗΠΑ πολύ πιο δύσκολη απ’ όσο πίστευε πριν αναλάβει τα ηνία της χώρας του.

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ημερών από την ανάληψη της εξουσίας, μιλά στο πρακτορείο Reuters και σημειώνει: «Αγαπούσα την προηγούμενη ζωή μου. Τόσα πολλά πράγματα συνέβαιναν. Τώρα υπάρχει περισσότερη δουλειά από όση είχα πριν, νόμιζα ότι θα ήταν ευκολότερο».

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ DONALD TRUMP

Παρότι δηλώνει ότι είχε συνηθίσει την έλλειψη ιδιωτικότητας από την προηγούμενη ζωή του, εμφανίζεται έκπληκτος με το πώς είναι η κατάσταση σήμερα, αφού υπάρχει 24ωρη φύλαξη από τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας. «Βρίσκεσαι στην πραγματικότητα μέσα στο δικό σου μικρό κουκούλι, επειδή υπάρχει τόσο τεράστια προστασία που πραγματικά δεν μπορείς να πας πουθενά».

Όταν ο αμερικανός πρόεδρος φεύγει από τον Λευκό Οίκο, μπαίνει σε μια λιμουζίνα που τον μεταφέρει. Και αυτό που του λείπει είναι η οδήγηση. «Μου αρέσει να οδηγώ. Δεν μπορώ να οδηγώ πλέον», δηλώνει.

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Οι όχι και τόσο καλές σχέσεις του Ντόναλντ Τραμπ με αρκετούς ομίλους ενημέρωσης στη χώρα του μετά την εκλογή του, τον οδήγησαν στην απόφαση να μην παρακαθίσει στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου στην Ουάσιγκτον το Σάββατο. Όπως σημειώνει, αρκετά μέσα του έχουν συμπεριφερθεί άδικα.

«Θα έρθω του χρόνου, οπωσδήποτε», απαντά όταν ερωτάται αν θα παραβρεθεί στο μέλλον στην εκδήλωση.