Χρώματα, πάθος, δάκρυα, προσπάθεια, επιβίωση, χαρά, πόνος.

Αν μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις τότε σίγουρα δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τις παρακάτω φωτογραφίες.

Στις παρακάτω εικόνες συμπυκνώνονται όσα έγιναν στον κόσμο την εβδομάδα που πέρασε.

Δείτε πως κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Associated Press τα γεγονότα που συνέβησαν στον κόσμο τις τελευταίες επτά ημέρες.

Πράγα, Τσεχία. Γαμήλιες φωτογραφίες παρέα με τους κύκνους

wkphoap10

Μια νύφη φωτογραφίζεται στον ποταμό Βλτάβα στο κέντρο της Πράγας στην Τσεχία. Στο φόντο διακρίνεται η Γέφυρα του Καρόλου.

Σκόπια, πΓΔΜ. Βουλιάζουν στο χάος τα Σκόπια

wkphoap9

Απρόβλεπτη τροπή λαμβάνουν οι πολιτικές εξελίξεις στην πΓΔΜ καθώς εκατοντάδες διαδηλωτές, οπαδοί του VMRO -DPMNE του Νίκολα Γκρούεφσκι, εισέβαλαν την Πέμπτη στο κοινοβούλιο και επιτέθηκαν σε βουλευτές του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος και των κομμάτων της αλβανικής μειονότητας, οι οποίοι εκείνη την ώρα εξέλεγαν για πρώτη φορά αλβανό πρόεδρο του Κοινοβουλίου. Τραυματίστηκαν τουλάχιστον 10 βουλευτές, μεταξύ των οποίων και ο επικεφαλής του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, Ζόραν Ζάεφ.

Άμστερνταμ, Ολλανδία. Πάρτι για τα γενέθλια του βασιλιά

wkphoap6

Ολλανδοί χορεύουν σε βάρκες και στους δρόμους του Άμστερνταμ κατά τη διάρκεια των εορτασμών της ημέρας του βασιλιά. Η Ολλανδία γιόρτασε τα 50α γενέθλια του Βίλεμ Αλεξάντερ, του πρώτου βασιλιά της Ολλανδίας από το 1890 και του νεότερου στην Ευρώπη.

Χαμάμ αλ Αλίλ, Ιράκ. Κόσμος ξανά στο περίφημο χαμάμ

wkphoap7 wkphoap8

Άνθρωποι απολαμβάνουν το χαμάμ τους στην περιοχή Χαμάμ αλ Αλίλ, νότια της Μοσούλης, στο Ιράκ. Πριν το Ισλαμικό Κράτος καταλάβει την πόλη το 2014, άνθρωποι από ολόκληρο το Ιράκ επισκέπτονταν το ιστορικό κέντρο.

Diebach am Haag, Γερμανία. Βόλτα με το τρίκυκλο

wkphoap2

Ένας Γερμανός και η οικογένειά του απολαμβάνουν τη βόλτα με το τρίκυκλη μοτοσυκλέτα σε ένα κονβόι περίπου 10.000 μηχανών. Η πορεία αυτή ανοίγει τη σεζόν για τους αναβάτες μηχανών.

Χιντάλγκο, Μεξικό. Μνήμες από το παρελθόν

wkphoap4

Σε αυτή την ανατριχιαστική εικόνα αποτυπώνονται μνήμες από το παρελθόν στο Χιντάλγκο του Μεξικού. Μία κατασκευή ενός παλιού λούνα παρκ μεταφέρεται για απόσυρση.

Ουάσινγκτον, ΗΠΑ. Ορκίστηκαν οι νέοι αστυνομικοί

wkphoap5

Οι νέοι αστυνομικοί της Πολιτείας της Ουάσινγκτον ορκίζονται στην τελετή αποφοίτησης. Οι 49 απόφοιτοι της 107ης τάξης πέρασαν σχεδόν έξι μήνες ακαδημαϊκής κατάρτισης.

Τόκιο, Ιαπωνία. Χορός στον πάγο

wkphoap1

Η Vanessa James και ο Morgan Cipres από τη Γαλλία εκτελούν το νούμερό τους κατά τη διάρκεια του World Team Trophy Figure Skating στο Τόκιο.

Ρώμη, Ιταλία. Ωδή στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία

wkphoap3

Φανατικοί της Αρχαίας Ρώμης μασκαρεύονται και βγαίνουν στους δρόμους της ιταλικής πρωτεύουσας για να αναβιώσουν τις ένδοξες στιγμές της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.