Η Cristina και ο Benno Kaiser έχουν τρία παιδιά, είναι 12 χρόνια παντρεμένοι και αποφάσισαν να χωρίσουν. Υπάρχει όμως μία σημαντική λεπτομέρεια…

Θα εξακολουθήσουν να μοιράζονται όχι μόνο την ίδια στέγη, αλλά και το ίδιο κρεβάτι! Το παράδοξο με αυτό το ριζοσπαστικό ζευγάρι, είναι ότι χωρίζει μεν, αλλά μόνο και μόνο για να μπορεί ένας από τους δύο να παντρευτεί την κοινή φιλενάδα τους.

jdhsftst2

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: οι Kaiser είναι παντρεμένοι 12 χρόνια και πολυγαμικοί. Συμβιώνουν αρμονικά με την 21χρονη ερρωμένη τους Sierra Kuntz και πλέον θέλουν να της δείξουν πόσο πολύ την νοιάζονται. Πώς; Με το να τη ντύσουν νυφούλα και να ανέβουν μαζί της, ακόμα δεν έχουν αποφασίσει ποιος θα σταθεί στο πλευρό της στα σκαλιά της εκκλησίας.

jdhsftst3

«Η Cristina και εγώ αποφασίσαμε πως αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να κάνουμε προκειμένου η Sierra να καταλάβει το βάθος της αγάπης μας για εκείνη και το πόσο θέλουμε να είναι μέρος της οικογένειάς μας», λέει στο Barcoft Media ο Benno. Με το γάμο, η 21χρονη θα αποκτήσει νομικά δικαιώματα και στα τρία παιδιά του ζεύγους, ηλικίας 6, 7 και 11 ετών.

jdhsftst3

«Θα θεωρείται και νομικά γονέας των παιδιών και κυρίως, θα της δείξουμε με αυτό τον τρόπο ότι δεν είναι κάτι προσωρινή στις ζωές μας. Και οι δυο την αγαπάμε», συμπλήρωσε. Ο 37χρονος και η 31χρονη σύζυγός του, γνωρίστηκαν όταν και οι δυο υπηρετούσαν στο Σώμα στρατιωτικής αστυνομίας στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ και έπειτα από σύντομο χρονικό διάστημα αποφάσισαν να παντρευτούν.

Σε κάποια περίοδο της έγγαμης ζωής τους, η γυναίκα άρχισε να αισθάνεται ότι κάτι έλειπε από το γάμο της. «Αρχικά, είχα την ιδέα να έχουμε έναν “ανοιχτό γάμο”. Ανέφερα στον άντρα μου να αρχίσουμε να “προσελκύουμε” γυναίκες στη σχέση μας και να δούμε τι αποτέλεσμα θα έχει», σημειώνει η 31χρονη η οποία ήταν εκείνη που γνώρισε την Kuntz ενώ βρισκόταν σε ένα κατάστημα στο Λας Βέγκας.

jdhsftst4

«Αρχικά δίσταζα να μπω σε ένα παντρεμένο ζευγάρι. Ανησυχούσα ότι θα γίνω σύντομα αναλώσιμη και πως αυτή ήταν κάποια φάση που περνούσαν. Αλλά όσο περνούσα χρόνο μαζί τους, τόσο συνειδητοποιούσα ότι ήταν κάτι που ήθελαν και πως μπορούσαν να χειριστούν μια τέτοια κατάσταση», λέει με τη σειρά της το τρίπο πρόσωπο. Τα νέα δεδομένα στη ζωή του ζευγαριού, έγιναν γνωστά και στα παιδιά που φαίνεται να έχουν προσαρμοστεί με την υπάρχουσα κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί. «Τα παιδιά μας μάς υποστηρίζουν», εξηγεί ο πατέρας.

jdhsftst5 jdhsftst6 jdhsftst7