Καλώς ήρθατε στο Moonlight Bunny Ranch, το πιο διαβόητο πορνείο της Αμερικής στην πρωτεύουσα της Νεβάδα, την Κάρσον Σίτι.

Στον ιστορικό αυτό οίκο ανοχής βρέθηκε αναίσθητος ο πρώην σούπερσταρ των Λος Άντζελες Λέικερς,Λαμάρ Όντομ που κάποτε υπήρξε και παντρεμένος με μια εκ των αδελφών Καρντάσιαν.

bunnyranch

Το ράντσο με τα κουνελάκια, όπως προϊδεάζει και ο τίτλος του, αποτελεί αγαπημένο καλτ θέμα για τα μίντια όλου του πλανήτη χάρη στη διάσημη πελατεία που περνά λίγες ξέφρενες στιγμές αλλά και στον δαιμόνιο πολυεκατομμυριούχο Dennis Hof ο οποίος έχει καταφέρει να επεκτείνει την ροζ αυτοκρατορία του.

Η βρετανική εφημερίδα Sun ρίχνει μια κρυφή ματιά στα κορίτσια που απαρτίζουν την ψυχή του ράντσου και που όπως λέει αρκετές από αυτές αναγκάστηκαν να εκμεταλλευτούν το σώμα τους εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Γυναικείες ψυχές που είναι πρόθυμες πίσω από τις κλειστές πόρτες των δωματίων να ικανοποιήσουν κάθε φαντασίωση του πελάτη.

bunyranchnevada

Η ζωή δε χαρίστηκε σε πολλές από τις ιερόδουλες όπως στην περίπτωση μιας πρώην γραμματέα, γνωστή τώρα ως Princess Rio, η οποία πουλά σεξ έπειτα από χρέη. Η 42χρονη έχασε το σπίτι και τη δουλειά της έπειτα από σοβαρή ασθένεια και μη θέλοντας να γίνει βάρος στην οικογένειά της, θέλησε να ξεχρεώσει από μόνη της τα ιατρικά έξοδα που φτάνουν τα 500.000 δολάρια.

Ένα άλλο εργαζόμενο κορίτσι, είναι και η Air Force Amber η οποία κατά το παρελθόν υπηρετούσε στο στρατό και είχε βρεθεί σε αποστολή στο Ιράκ. Πριν καταταγεί μάλιστα, προσέφερε τις υπηρεσίες της σε εταιρείες κολοσσούς όπως η Apple.

Μια τυπική ημέρα στο ράντσο

Κάθε φορά που ένας πελάτης περνά το κατώφλι του οίκου, τα κορίτσια συγκεντρώνονται, μπαίνουν στη σειρά για να ξεκινήσει η διαδικασία της επιλογής. Το κάλεσμα για στοίχιση γίνεται μέσω ενός ηχείου.

pimpranch

Ο Hof είναι αυστηρός ως προς την τήρηση των κανόνων καθαριότητας που πρέπει να τηρούνται ευλαβικά από τα κορίτσια- τα δωμάτια πρέπει να λάμπουν. Είναι ωστόσο ευέλικτος μαζί τους: οι εργαζόμενες είναι ελεύθερες να διαπραγματευτούν με τον εκάστοτε πελάτη και αν θελήσουν θα αρνηθούν στην περίπτωση που δε συμφωνήσουν στο «μενού». Η πορνεία είναι νόμιμη στο σύνολο σχεδόν της Νεβάδα, κυρίως σε οίκους ανοχής που διαθέτουν νόμιμη άδεια.