Ένα έντονο περιστατικό έλαβε χώρα στο κέντρο του Λονδίνου την περασμένη Κυριακή, όταν μια γυναίκα άρχισε να κυνηγά έναν άντρα στον δρόμο, κατηγορώντας τον ότι κατέγραψε βίντεο κάτω από τη φούστα της. Πολίτες που βρέθηκαν μπροστά στο σκηνικό, ακινητοποίησαν τον άντρα.

Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει στη μέση του δρόμου πως ο «ανώμαλος, έχει βίντεο με εικόνες ανάμεσα από τα πόδια της». Όπως υποστήριζε, ο άντρας έβαλε μια τσάντα με τα ψώνια του ανάμεσα στα πόδια της και χρησιμοποίησε το κινητό που είχε πάνω από τη σακούλα για να τραβήξει βίντεο.

wkmr5

Το περιστατικό καταγράφηκε από έναν περαστικό ποδηλάτη που είδε τη γυναίκα να τρέχει στον δρόμο, κλαίγοντας. Μέσα σε δευτερόλεπτα, μια ομάδα πολιτών περικύκλωσε τον άντρα που κυνηγούσε η γυναίκα.

Κι ενώ εκείνος φώναζε «αφήστε με να φύγω, η γυναίκα τον κλωτσούσε και άρχισε να τον σπρώχνει. Την ώρα εκείνη, ένας πολίτης επενέβη, λέγοντάς της: «Μην το κάνεις αυτό, αυτό είναι επίθεση».

wkmr4

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο συνέλαβαν τον άντρα, για να τον αφήσουν ελεύθερο λίγα λεπτά αργότερα, αφού διαπιστώθηκε ότι το επίμαχο βίντεο δεν υπήρχε στο κινητό του. Αλλά και η γυναίκα που τον κατηγόρησε δεν βρισκόταν πλέον εκεί για να δώσει κατάθεση αναφορικά με το τρελό περιστατικό.

wkmr2

wkmr3

wkmr6

wkmr7