Σε ηλικία 90 ετών ένας βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ανακάλυψε και αποκάλυψε πως ήθελε να ζήσει την υπόλοιπη ζωή της ως γυναίκα, έχοντας περάσει όλη τη ζωή της αρνούμενη το πραγματικό της φύλο.

Η εικονιζόμενη Patricia Davies από το Leicestershire λέει πως από την ηλικία των τριών ετών ήξερε πως είναι γυναίκα μέσα της, παρά το ανδρικό της σώμα, αλλά πάντα φοβόταν πως αν άκουγε την καρδιά της θα απομονωνόταν από την οικογένεια και τους φίλους της.

Παρότι είχε αποκαλύψει πως ένιωθε γυναίκα στην ίδια τη σύζυγό του, πριν από τριάντα χρόνια, ο Peter, όπως ήταν το όνομά του όσο ζούσε ως άνδρας, αποφάσισε να συνεχίσει να κρατά το μυστικό του, όταν κάποιοι νεαροί τον είδαν να φορά γυναικεία παπούτσια και πέταξαν αυγά στο σπίτι του.

Πέρσι όμως, όπως γράφει η Daily Mail, συνταξιούχος πλέον, η Patricia αποφάσισε να κάνει τη μετάβαση που δεν είχε τολμήσει σε όλη τη ζωή της. Και νιώθει πως της δίνεται μια νέα ευκαιρία στη ζωή καθώς παίρνει τις ορμόνες της και αφού αποκάλυψε το μυστικό της στους γείτονές της.

Φωτογράφος στο επάγγελμα, που υπηρέτησε στον στρατό από τον Απρίλιο του 1945 έως το 1948, η Patricia έχει μια θεία που έζησε μέχρι τα 104 χρόνια της κι ελπίζει τα ίδια γονίδια να την αφήσουν κι εκείνη να απολαύσει τα υπόλοιπα χρόνια της ως γυναίκα πια.

«Νιώθω σαν να έφυγε ένα βάρος από τους ώμους μου. Ζούσα ένα ψέμα» δηλώνει. «Άρχισα να μιλάω σε κάποιους από τους γείτονές μου, όλοι μου λένε να μην ανησυχώ και πως το σημαντικό είναι να είμαι ευτυχισμένη. Ήξερα πως είμαι διεμφυλική από τα τρία μου χρόνια».

Στην παιδική της ηλικία, θυμάται, ήθελε μόνο κοριτσίστικα- για την εποχή- παιχνίδια, όχι στρατιωτάκια αλλά σιδερώστρα. «Πάντα με έλκυαν οι γυναίκες αλλά όχι σεξουαλικά. Δεν είμαι γκέι. Η έλξη μου προς τις γυναίκες οφειλόταν στο ότι ήθελα να είμαι σαν εκείνες».

Στη διάρκεια της θητείας της υπηρέτησε στην Άπω Ανατολή, την Ινδία, την Ανατολική Αφρική και την Παλαιστίνη. «Στο στρατό παίρναμε τη ζωή μας στα χέρια μας. Έχασα μερικούς φίλους και τη γλίτωσα κι εγώ από τύχη» λέει.

«Το να είσαι transgender δεν ήταν κάτι γνωστό εκείνη την εποχή. Θα με χαρακτήριζαν ομοφυλόφιλο και θα είχα προβλήματα στον στρατό. Θα είχα καταλήξει στη φυλακή» προσθέτει. «Ήταν όμως καλά γενικά και νιώθω περήφανη που υπηρέτησα στη διάρκεια του πολέμου».

masmndnab2 masmndnab3 masmndnab4 masmndnab5 masmndnab6 masmndnab1