Ο 25χρονος Akbar αγνοείτο από την Κυριακή στο νησί Σουλαουέζι της Ινδονησίας. Τα ίχνη του είχαν χαθεί όταν έφυγε με προορισμό καλλιέργεια με φοίνικες.

Ο άτυχος άνδρας φαίνεται πως βρέθηκε, όπως μεταδίδει το BBC επικαλούμενο την τοπική αστυνομία, φαγωμένος από έναν πύθωνα.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών για τον εντοπισμό του 25χρονου, οι αρχές βρήκαν ένα τεράστιο φίδι κι άρχισαν να υποπτεύονται πως εκείνο τον είχε καταπιεί.

Ο πύθωνας, μήκους περίπου επτά μέτρων, ανοίχτηκε στα δύο και τότε εντοπίστηκαν τα απομεινάρια του Akbar. Κατά την προσφιλή τακτική του είδους του, ο πύθωνας φαίνεται πως τον είχε σκοτώσει, προκαλώντας του ασφυξία, πριν τον καταπιεί ολόκληρο.

Όπως σημειώνει το βρετανικό δίκτυο, οι πύθωνες σπάνια σκοτώνουν και τρώνε ανθρώπους, αν και έχουν υπάρξει αναφορές για κατάποση μικρών παιδιών ή ζώων.

Η αστυνομία είχε βρει τον πύθωνα κοντά στη φυτεία της οικογένειας του Akbar. «Δεν βρήκαν τον ίδιο τον νεαρό αλλά οι χωρικοί αντιλήφθηκαν έναν πύθωνα, ακίνητο. Άρχισαν να υποπτεύονται πως ίσως είχε φάει τον Akbar. Όταν τον άνοιξαν, βρήκαν τα απομεινάρια του 25χρονου μέσα στο φίδι» περιέγραψε στο BBC εκπρόσωπος της αστυνομίας.

d8tk5jih3f86devh kur9sv6n