Ο 41χρονος Allan Fraser από το Αμπερντίν της Σκωτίας καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης επτά ετών για σεξουαλική κακοποίηση τριών αγοριών. Ο ίδιος ωστόσο, ανεξάρτητα από την απόφαση της δικαιοσύνης, επιχείρησε να αυτοτιμωρηθεί και να αποτρέψει τον εαυτό του από το να στραφεί ξανά σε μικρά αγόρια ρίχνοντας χλωρίνη στο πέος του.

Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Mirror, ο άνδρας κυνηγούσε αγόρια για 12 χρόνια.

«Συμπεριφέρθηκες στα αγόρια αυτά σαν να ήταν αντικείμενα για τη σεξουαλική σου ικανοποίηση» του είπε η δικαστής. «Είναι μεγάλος ο κίνδυνος να επαναλάβεις τις πράξεις σου και η αποτρόπαια συμπεριφορά σου επηρέασε σημαντικά τα θύματά σου». Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, ο 41χρονος θα βρίσκεται για τρία χρόνια υπό επιτήρηση μετά την απελευθέρωσή του.

Το πρώτο θύμα του περιέγραψε πως ένιωθε «να έχει παγώσει από φόβο» την ώρα που ο Fraser το κακοποιούσε. Όπως περιέγραψε στο δικαστήριο, ο άνδρας τον κακοποιούσε τακτικά ενώ υποτίθεται πως έκανε babysitting όταν η μητέρα του έλειπε τα βράδια. Ο 41χρονος κακοποίησε το αγόρι και στον χώρο της δουλειάς του, ένα γκαράζ και συνεργείο αυτοκινήτων στο Αμπερντίν.

«Το αγόρι δεν ήθελε να κάνει τίποτα από όλα αυτά αλλά δεν ήξερε πώς να σταματήσει τον δράστη, τον φοβόταν» δήλωσε ο εισαγγελέας. «Η κακοποίηση είχε πολύ σημαντικές συναισθηματικές επιπτώσεις, επηρέασε την αυτοπεποίθηση και τις σχέσεις του» πρόσθεσε.

Το δεύτερο αγόρι έπεσε θύμα των ορέξεων του Fraser όταν ήταν από 14 έως 16 ετών, όταν ο άνδρας του έδειχνε πορνογραφικά βίντεο.

Η κακοποίηση του τρίτου αγοριού άρχισε όταν ήταν 13. Σε κάποια φάση ο Fraser του είχε ζητήσει να του στείλει φωτογραφία με τα γεννητικά του όργανα. «Η κακοποίηση είχε σημαντικές επιπτώσεις στο αγόρι, τώρα κάνει θεραπεία και συμβουλευτική».

Ο Fraser αποδέχθηκε τις κατηγορίες για αδικήματα που διαπράχθηκαν από το 2004 έως το 2016.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο 41χρονος έχει υποστηρίξει πως έριξε χλωρίνη στο πέος του «για να περιορίσει τις σεξουαλικές ορμές του και να σταματήσει την κακοποίηση αγοριών».

Την πληροφορία επιβεβαίωσε ο συνήγορος του άνδρα προσθέτοντας: «Συμμετέχει σε πρόγραμμα για δράστες σεξουαλικών εγκλημάτων που έχει σκοπό να μην επαναλάβουν τις πράξεις τους. Αναγνωρίζει πως η ζημιά που έκανε στα θύματά του θα τα επηρεάζει για όλη τους τη ζωή. Συνειδητοποιεί πως η συμπεριφορά του τους έκανε πολύ κακό».