Πέντε γιατροί και νοσοκόμες από νοσοκομείο της πόλης Μπολίβαρ στην Κολομβία απολύθηκαν μετά την κυκλοφορία του παρακάτω βίντεο, που τους δείχνει να κοροϊδεύουν έναν άνδρα που ήταν ξαπλωμένος, αναίσθητος, στο χειρουργικό τραπέζι.

Γιατροί και νοσοκόμες ακούγονται να γελάνε στην κλινική Santa Cruz de Bocagrande, χορεύοντας γύρω από τον ασθενή που κείτεται ολόγυμνος μπρούμυτα, περιμένοντας να χειρουργηθεί.

Πιστεύεται, όπως γράφει η Daily Mail, πως το βίντεο τράβηξε μέλος του προσωπικού του νοσοκομείου που συμμετείχε στην ιατρική ομάδα του εν λόγω χειρουργείου.

Το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο κι έγινε γρήγορα viral.

akdfahsd2

Οι αρχές επιβεβαίωσαν πως απολύθηκαν οι πέντε εργαζόμενοι που φαίνονται στο βίντεο, σημειώνοντας πως τα πλάνα δείχνουν παραβίαση «κάθε ιατρικού πρωτοκόλλου».

«Ο σεβασμός στην αξιοπρέπεια κάθε ασθενούς είναι πολύ σημαντικός στην κλινική μας. Ζητούμε συγγνώμη για την απρεπή συμπεριφορά ανθρώπων που εργάζονται ως επαγγελματίες του χώρου της υγείας και φαίνονται στο βίντεο σε μια από τις χειρουργικές αίθουσές μας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της κλινικής.