Πολλές φορές πίσω από ένα τιμόνι- ή και πάνω σε μία σέλα- οι άνθρωποι μεταμορφώνονται σε οργισμένους ανεξέλεγκτους οδηγούς, βγάζοντας στον δρόμο τον χειρότερο εαυτό τους.

Κάτι τέτοιο συνέβη, όπως φαίνεται, και στο παρακάτω περιστατικό στο Μάντσεστερ, με μια οδηγό αυτοκινήτου κι έναν ποδηλάτη.

Όπως περιγράφει η Daily Mail, η Τracey Leng οδηγούσε προς το νοσοκομείο Manchester Royal Infirmary hospital για να επισκεφθεί τη μητέρα της που ήταν πολύ άρρωστη. Η κάμερα στο παρμπρίζ της κατέγραψε έναν ποδηλάτη να της φωνάζει, όταν το φανάρι έγινε κόκκινο και σταμάτησαν. Παρότι ξεκινά να φύγει μπροστά, ο ποδηλάτης διαρκώς επιστρέφει και τελικά ρίχνει το ποδήλατό του πάνω στο παρμπρίζ της 50χρονης, σπάζοντάς το. Μετά, με ολύμπια ψυχραιμία, ανεβαίνει στο ποδήλατό του και φεύγει.

Σύμφωνα με την ίδια, ο άνδρας θύμωσε γιατί, όπως την κατηγόρησε, εκείνη μπήκε στον ποδηλατόδρομο, κάτι όμως που η ίδια αρνείται.

Η αστυνομία, που κλήθηκε από τη Leng, επιχειρεί να βρει την ταυτότητα του ποδηλάτη από το σάλιο του, καθώς κάποια στιγμή έφτυσε στο παρμπρίζ, πριν το σπάσει με το ποδήλατό του.

«Δεν ξέρουμε γιατί θύμωσε τόσο, δεν υπήρχε σήμανση για ποδηλατόδρομο κι αν υπήρχε σίγουρα δεν μπήκα στη λωρίδα του. Άρχισε να φωνάζει και να βρίζει αλλά μόλις του είπα πως τον καταγράφει η κάμερα στο παρμπρίζ τρελάθηκε» περιέγραψε η οδηγός.

bbsadga3 bbsadga1 bbsadga2