Η Μελίσα Ντομ πίστευε πως δεν θα έβρισκε ποτέ ξανά την αγάπη. Η προηγούμενη εμπειρία με τον σύντροφό της ήταν άλλωστε τρομακτική. Το 2012 τη μαχαίρωσε 32 φορές κοντά στο σπίτι της στη Φλόρινα.

«Δεν ήθελα να ανοίξω ξανά την καρδιά μου σε τίποτα», δήλωσε η 25χρονη στο περιοδικό People. «Φοβόμουν, αλλά μετά γνώρισα τον Κάμερον».

Ο Κάμερον Χιλ ήταν ο άνθρωπος που βοήθησε στη μεταφορά της από το ασθενοφόρο σε ένα ελικόπτερο την τραγική εκείνη βραδιά. Έπειτα από δύο χρόνια σχέσης, το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις 4 Μαρτίου.

Πέντε περίπου χρόνια πριν, ο Χιλ είχε σπεύσει να βοηθήσει την άτυχη νεαρή γυναίκα που είχε δεχτεί 32 μαχαιριές από τον φίλο της Λι Βάρτον. Ο Μπάρτον καταδικάστηκε σε ισόβια αφού δήλωσε ένοχος για την απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Για τον Χιλ, η εικόνα της νεαρής γυναίκας καλυμμένης με αίματα και μαχαιριές σε πρόσωπο, κεφάλι, χέρια ήταν ό,τι χειρότερο είχε δει στη διάρκεια της 17χρονης καριέρας του.

Η Ντομ πέρασε τρεις κρίσιμες εβδομάδες στο νοσοκομείο μετά την επίθεση. Το αριστερό μέρος του προσώπου της έπαθε μερική παράλυση και χρειάστηκε να υποβληθεί σε αρκετές επεμβάσεις.

«Είναι απίστευτο το πού έχει φτάσει η ζωή μου και πού είμαι τώρα. Για τόσο καιρό, αισθανόμουν όταν έβλεπα τον εαυτό μου ότι δεν ήμουν εγώ και πάντα πίστευα ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα με εμένα. Ο Κάμερον ήταν υπέροχος και ήταν πάντα δίπλα μου, ακόμη και όταν είχα μια άσχημη ημέρα», δηλώνει. Το μήνυμά της: «Η ζωή και η αγάπη μετά την κακοποίηση είναι κάτι το εφικτό».