Μια παντρεμένη γυναίκα στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ ομολόγησε ότι είχε σεξουαλική επαφή με έναν 14χρονο στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της και έστελνε στο αγόρι γυμνές φωτογραφίες της, σύμφωνα με τις Αρχές. Πάντως, παρά τις κατηγορίες σε βάρος, ο σύζυγός φαίνεται να βρίσκεται στο πλευρό της και να τη στηρίζει.

Η 38χρονη Brooke Lajiness παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ με το αγόρι γύρω στις 15 φορές στο πίσω κάθισμα του παρκαρισμένου αυτοκινήτου της, κατέθεσε κατά την ακροαματική διαδικασία ο αξιωματικός της αστυνομίας του Μίσιγκαν, Donald Pasternak, σύμφωνα με τη New York Post.

«Άρχισαν να συζητούν και να ανταλλάσσουν γυμνές φωτογραφίες, ενώ το παιδί πήγαινε στο γυμνάσιο», κατέθεσε ο Pasternak, συμπληρώνοντας ότι ξεκίνησαν τα παράνομα ραντεβού τους το περασμένο καλοκαίρι λίγο πριν το αγόρι φοιτήσει στο Λύκειο.

Ο ίδιος σημείωσε ακόμη ότι η καταγγελία στην αστυνομία έγινε από τη μητέρα του αγοριού. Από τις διωκτικές αρχές εκφράζονται φόβοι ότι πιθανότατα υπάρχουν περισσότερα θύματα πέρα από τον συγκεκριμένο ανήλικο, ενώ ο συνήγορος υπεράσπισης σημειώνει ότι οι τρέχουσες κατηγορίες αφορούν μόνο στον 14χρονο.

Η 38χρονη, που αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 50.000 δολαρίων, εμφανίστηκε στο δικαστήριο συνοδευόμενη από τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με το MLive.com, η Lajiness εργαζόταν ως αισθητικός σε στούντιο ομορφιάς με πτυχίο από το πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν. «Στη ζωή τίποτα δεν είναι δεδομένο», είχε γράψει η ίδια στη σελίδα της στο Facebook, αναφερόμενη προφανώς στον σύντροφό της. «Το να βρεις κάποιον που γνωρίζει καλά όλα σου τα ελαττώματα, τις αδυναμίες και τα λάθη σου και να εξακολουθεί να σε θεωρεί απίθανη, είναι κάτι που το κρατάς γερά και δε το θεωρείς ποτέ δεδομένο».