«Στην κοινότητα της Μπουριατία, κοντά στην όχθη της λίμνης Μπαικάλ μπορείς να ανταλλάξεις τεχνικές εργασίες με σεξ». Αυτό αναφέρει ρωσική ιστοσελίδα για το νέο τρεντ που παρουσιάζεται στην επαρχία της χώρας και έρχεται ως επακόλουθο της οικονομικής κρίσης και της ραγδαίας πτώσης των εισοδημάτων.

Η περιοχή της ανατολικής Σιβηρίας λοιπόν τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας μετά από τις ιστορίες που έγιναν γνωστές για ανταλλαγή υπηρεσιών με σεξ. Οι συμφωνίες έρχονται κατόπιν αγγελιών όπου είτε ο πολίτης είναι διατεθειμένος ή διατεθειμένη να πληρώσει έναν υδραυλικό ή έναν ηλεκτρολόγο με σεξουαλικό αντίτιμο ή μπορεί η αγγελία να έχει την αντίστροφη διαδρομή. Ο τεχνίτης να αναφέρει πως δέχεται και τις πληρωμές σε σεξ ως αντάλλαγμα για την αλλαγή ενός σωλήνα.

slekj

«Κάνω επισκευές στο σπίτι για ένα ευχάριστο αντίτιμο» ανέφερε η αγγελία ενός άνδρα ενώ μία κοπέλα 26 ετών έγραψε «Αναζητώ έναν άνδρα που θα περάσει τα καλώδια στο διαμέρισμα μου. Δύο δωμάτια. Πληρωμή με 2 ή 3 φορές σεξ», συμπλήρωσε, όπως μετέδωσε η Daily Mail.

Πλέον στο παιχνίδι της σεξουαλικής ανταποδοτικότητας έχουν πει και οι τεχνικοί υπολογιστών καθώς και οι οδηγοί ταξί.

(η πρώτη φωτογραφία είναι από βίντεο-φάρσα με σχετικό περιεχόμενο στη Βρετανία)