Ταινία θυμίζει η ζωή μίας μητέρας και του γιου της από το Ντιτρόιτ των ΗΠΑ οι οποίοι δεν δίστασαν να μοιραστούν στο διαδίκτυο την ιστορία τους καθώς προχωρούσαν σε αλλαγή φύλου μαζί!

Η 15χρονη Corey Maison είχε αποκαλύψει στους γονείς της πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, πως αν και αγόρι αισθανόταν περισσότερο ως κορίτσι. Το αναπάντεχο ήρθε μόλις το περασμένο έτος, όταν και η μητέρα της εξομολογήθηκε πως είχε το ίδιο πρόβλημα, ήταν μια γυναίκα στο σώμα ενός άντρα, και πως θα άλλαζε φύλο για να ζήσει ως Eric.

mbnsfbsh2

Και κάπως έτσι η σχέση μητέρας και γιου, άλλαξε σε πατέρας και κόρη. «Ήθελα να κάνω τους γονείς μου περήφανους για μένα, αλλά σκέφτηκα ότι ίσως δεν θα ήμουν αρεστή», είπε η Corey σε συνέντευξή της στην εκπομπή «60 Minutes», μιλώντας για τη παιδική της ηλικία.

Δίπλα της στην εκπομπή, βρισκόταν και ο Eric ο οποίος πάντα ονειρευόταν μια ζωή ως άντρας ενώ από μικρή ηλικία πάλευε με τη σεξουαλική του ταυτότητα. «Όταν ήμουν νεότερος, θυμάμαι που ευχόμουν να νοσήσω από καρκίνο του μαστού έτσι ώστε να προχωρήσω σε μαστεκτομή», εξομολογήθηκε και συμπλήρωσε πως μισούσε τις περιόδους που έμενε έγκυος. Ο Eric τελικά υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή ενώ παρά την αλλαγή φύλου δε σκοπεύει να εγκαταλείψει τον σύζυγό της.

mbnsfbsh3

«Πώς να ζητήσεις από έναν απόλυτα ετεροφυλόφιλο άντρα να εξακολουθήσει να σε αγαπά τώρα που έγινες άντρας;», αναρωτιέται αλλά ο σύζυγός της Les τόνισε στην εκπομπή ότι εξακολουθεί και είναι παντρεμένος με το ίδιο άτομο που αρχικά παντρεύτηκε, με τη διαφορά ότι η Erica έγινε Eric.

mbnsfbsh4

«Ερωτεύτηκα τον άνθρωπο. Ήταν πανέμορφη ως γυναίκα, αλλά το εσωτερικό είναι αυτό που μετράει. Το μόνο που θέλω είναι ο Eric να είναι ευτυχισμένος», αναφέρει ο Les. Όπως σημειώθηκε στην εκπομπή, η Corey είχε γίνει στόχος bullying στο σχολείο και επιθυμεί η μετάβαση αυτή να ευαισθητοποιήσει τη κοινή γνώμη και να ενθαρρύνει και τα άλλα παιδιά που έχουν προχωρήσει σε αλλαγή φύλου.

mbnsfbsh5 «Για το μόνο πράγμα που μετανιώνω, είναι που δεν ενημερώθηκα νωρίτερα για τη διαδικασία αλλαγής φύλου», εξηγεί ο Eric και συμπληρώνει «αλλά όλα καλά, γιατί έχω πέντε υπέροχα παιδιά, έναν εκπληκτικό σύζυγο και μια τέλεια ζωή… Η ζωή μου είναι αρκετά καλή τώρα», καταλήγει.

mbnsfbsh6 mbnsfbsh7 mbnsfbsh8