Ένα νεαρό ζευγάρι που έχει εμμονή με τη γυμναστική αλλά και με το Instagram ισχυρίζεται ότι με αυτό τον τρόπο κατάφερε να χτίσει μια «αυτοκρατορία» και να έχει ένα πολύ καλό μηνιαίο εισόδημα.

Ο 30χρονος Simeon Panda και η 24χρονη Chanel Brown από το Λονδίνο ακολουθούν μια αυστηρή δίαιτα και ασκούνται εντατικά προβάλλοντας ταυτόχρονα τον τρόπο ζωής τους στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Πλέον έχουν περισσότερους από οκτώ εκατομμύρια followers και προωθούν μέσω του Instagram τη δική τους σειρά αθλητικών ειδών δίνοντας ταυτόχρονα συμβουλές σε όποιον θέλει να αποκτήσει ένα παρόμοιο σώμα.

zgerhuu4

Ο 30χρονος πρώην ιδιωτικός υπάλληλος, γυρνάει πλέον τον κόσμο και παρίσταται σε εκθέσεις σχετικές με τη γυμναστική και η φίλη του έχει την πλήρη εποπτεία του προφίλ τους στο κοινωνικό δίκτυο.

Η ίδια έχει επίσης ένα blog ομορφιάς και προωθεί τον δικό της οδηγό προπόνησης για γυμνασμένο σώμα από το οποίο επίσης εισπράττει μεγάλα κέρδη. Μιλώντας για την πορεία τους αναφέρουν, σύμφωνα με τη Daily Mail, ότι εργάστηκαν πολύ σκληρά και γυμνάστηκαν ατελείωτες ώρες για να αποκτήσουν τα σώματα που ήθελαν και τα οποία εκμεταλλεύονται τώρα για να βγάζουν χρήματα. Τα κέρδη τους έρχονται επίσης από σεμινάρια και διαγωνισμούς αλλά το βασικό τους όπλο είναι το Instagram όπου αυτοπροβάλλονται.

zgerhuu6

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2012 και η ιδέα να χρησιμοποιήσουν τα γυμνασμένα τους σώματα για να βγάλουν χρήματα ήρθε το 2014. Δεν έχουν ανταγωνισμό μεταξύ τους και προπονούνται μαζί καθημερινά ενώ συχνά προβάλλουν και στιγμές της προσωπικής τους ζωής. Δεν κάνουν σχέδια για το μέλλον αλλά απολαμβάνουν τα κέρδη που εισπράττουν καθημερινά.

zgerhuu1

zgerhuu2

zgerhuu5

zgerhuu7

zgerhuu8

zgerhuu9

zgerhuu10

zgerhuu11