Το να αφήσεις την τελευταία σου πνοή, πάνω στο… κρεβάτι δεν έχει διακρίσεις! Και η πιο συνηθισμένη ατάκα που ακούς είναι «πήγε τουλάχιστον ευχαριστημένος».

Το σεξ είναι αναμφισβήτητα ένα βασικό κομμάτι της ζωής μας και μία από τις λίγες απολαύσεις.

Πολλές είναι οι περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν πεθάνει κάνοντας «παιχνίδια» με τον παρτενέρ τους ή επειδή είχαν μία παράτολμη έμπνευση πάνω στο σεξ.

Όχι όμως και να πεθάνεις για αυτό ή κατά τη διάρκειά του!

Ακολουθούν τραγικές ιστορίες ανθρώπων που πέθαναν πάνω στην ερωτική έξαψη ή σε στιγμές που εμπεριέχουν και υπονοούν το σεξουαλικό στοιχείο.

Καταπλακώθηκε από 6 τόνους πορνοπεριοδικών

«Βρώμικο» θάνατο βρήκε ένας άντρας από την Ιαπωνία, όταν καταπλακώθηκε από έξι τόνους (!) περιοδικών πορνό. Το πτώμα του 50χρονου Joji, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Sun, ανακάλυψε το συνεργείο καθαρισμού που προσέλαβε ο σπιτονοικοκύρης του για να καθαρίσει το διαμέρισμα από τα αμέτρητα περιοδικά πορνό που βρίσκονταν κυριολεκτικά σε κάθε σπιθαμή του σπιτιού -και αφού θεώρησε ότι ο νοικάρης του είχε εγκαταλείψει το διαμέρισμα, μιας και δεν είχε πληρώσει το νοίκι για μήνες.

Ωστόσο δεν είναι μέχρι στιγμής σαφές αν ο άτυχος άνδρας υπέστη καρδιακό επεισόδιο και έπεσε μέσα στις στοίβες των πορνοπεριοδικών ή αν καταπλακώθηκε από τα περιοδικά τα οποία συνέλεγε, που σύμφωνα με το συνεργείο καθαρισμού είχαν συνολικό βάρος περίπου έξι τόνων.

Ωστόσο η γνησιότητα αυτής της είδησης αμφισβητείται από κάποια δημοσιεύματα.

Βουτιά στο πάθος

Το 2007, ένα νεαρό ζευγάρι από την Columbia, στη Νότια Καρολίνα πέθανε με τραγικό τρόπο όταν έπεσε από την οροφή ενός κτιρίου. Τα άψυχα και γυμνά σώματα των Brent Tyler και Chelsea Tumbleston, εντόπισε ένας οδηγός ταξί στις 5 το πρωί. Τα ρούχα των άτυχων νέων, βρέθηκαν αργότερα στη στέγη, εκεί όπου υποτίθεται ότι έκαναν (επικίνδυνο) σεξ πριν βρεθούν στο κενό.

Τραγωδία μετά το όργιο

Έπειτα από έναν non stop σεξουαλικό μαραθώνιο με ένα μάτσο κοπέλες, δεν άντεξε και αποδήμησε εις Κύριον. Ο ρώσος μηχανικός Sergey Tuganov, είχε βάλει στοίχημα 4.000 δολάρια με τις παρτενέρ του ότι δεν θα κατάφερνε να τις ικανοποιήσει σεξουαλικά για τουλάχιστον 12 ώρες. Τελικά τις διέψευσε, αλλά στο τέλος τον πρόδωσε η καρδιά του από την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας μπλε χαπιών.

Κατασπαράχτηκε από λιοντάρι

Το 2013, τα μίντια της Ζιμπάμπουε έκαναν αναφορά σε ένα περιστατικό με ένα λιοντάρι που επιτέθηκε σε ένα ζευγάρι, τη στιγμή που έκανε σεξ στη φύση… Το αιλουροειδές διέκοψε τη συνουσία και κατάφερε να κατασπαράξει την γυναίκα, ονόματι Sharai Mawera, ενώ ο εραστής της γλύτωσε τρέχοντας μακριά φορώντας μόνο το… προφυλακτικό.

Το φονικό μπούστο

Το 2013, η 51χρονη Donna Lange από την Ουάσινγκτον, και ο φίλος της, είχαν καλέσει ένα φιλικό τους ζευγάρι στο τροχόσπιτό τους. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς και έπειτα από πολλά ποτά, η Large έριξε το φίλο της στο πάτωμα- αργότερα οι γιατροί είπαν ότι τον έπνιξε με το στήθος της…

Η ίδια δήλωσε άγνοια για το συμβάν, αλλά οι αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαίωσαν την ιστορία με το φονικό μπούστο.

Η μοιραία υπερπροσπάθεια σε τράπεζα σπέρματος

Ο ειδικευόμενος γιατρός Zheng Gang, πέθανε από ανακοπή το 2011, έπειτα από… υπερπροσπάθεια σε τράπεζα σπέρματος. Ο 23χρονος βρέθηκε νεκρός στο πανεπιστήμιο Wuhan στην Κίνα, αφού πέρασε δυο περίπου ώρες σε ένα ειδικό δωμάτιο. Ο ίδιος είχε ήδη δωρίσει σπέρμα, τέσσερις φορές μέσα στην ίδια βδομάδα!

Άσχημο τέλος μετά από τρίο

Δεν άντεξε το τρίο και έσβησε… Ο αστυνομικός William Martinez από τη Ατλάντα των ΗΠΑ, δε περίμενε ότι η καρδιά του θα σταματούσε ξαφνικά πάνω στην ηδονή ενός ερωτικού τριγώνου. Ο 31χρονος άντρας απολάμβανε τη συντροφιά μιας γυναίκας και ενός άλλου άντρα, πριν φύγει από τη ζωή ενώ αργότερα η σύζυγός του κατάθεσε αγωγή 3 εκατομμυρίων δολαρίων κατά του γιατρού του που δεν τον είχε προειδοποίησε για την αδύναμη καρδιά του (υπόθεση που τελικά κέρδισε).

Θανατηφόρο ερωτικό παιχνίδι

Ο Simon Burley πέθανε κατά τη διάρκεια ενός σεξουαλικού παιχνιδιού, εξαιτίας ενός λάθους στον εξοπλισμό. Ο 38χρονος πέρασε μια θηλιά γύρω από το λαιμό του καθώς υποτίθεται πως η σύντροφός του Elizabeth Hallam ήταν δήμιος των Ναζί. Σύμφωνα με το «σενάριο», ο Simon είχε καταδικαστεί σε θάνατο για την αντιστασιακή του δράση… Υποτίθεται, ότι την ώρα που θα κρεμόταν από την αγχόνη, η δήμιος θα έκοβε το σχοινί αναγκάζοντάς τον να περάσει μια νύχτα μαζί της. Όμως, δυστυχώς για τον άτυχο άντρα, το μαχαίρι που θα έκοβε το σχοινί δεν ήταν ιδιαίτερα κοφτερό και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες της γυναίκας, άφησε την τελευταία του πνοή.