Άγριο ξύλο έπεσε σε αγώνα MMA (Μεικτών Πολεμικών Τεχνών) στο Λίβερπουλ, όχι όμως στο πλαίσιο του αγώνα αλλά όταν ένας θεατής όρμησε στο ρινγκ και επιτέθηκε σε έναν από τους διαγωνιζόμενους.

uadtsrada4

Δύο άνδρες οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο μετά το περιστατικό ενώ, σύμφωνα με τη Daily Mail, δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Στο οπτικό υλικό από τον αγώνα φαίνονται οι εξοργισμένοι θεατές να χρησιμοποιούν τα μεταλλικά σταντ ως «όπλα» (!) κι έναν άνδρα να δέχεται κλωτσιά στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της συμπλοκής.

uadtsrada1

Όλα άρχισαν όταν ένας από τους θεατές εισέβαλε στο ρινγκ κι άρχισε να γρονθοκοπεί έναν από τους αγωνιζόμενους. Δεν είναι γνωστό ποιος ήταν ο άνθρωπος αυτός, αλλά από τη θέση του πριν τον ξυλοδαρμό εικάζεται πως ίσως ήταν ένας από τους προπονητές. Μόλις ξεσπά η βία, φαίνονται μπουκάλια να… ίπτανται προς το ρινγκ ενώ θεατές περνούν από τα σχοινιά για να λάβουν μέρος στο ομαδικό ξύλο. Ύστερα από λίγο ο καβγάς και οι χειροδικίες ξεφεύγουν από το ρινγκ και εξαπλώνονται στο πλήθος.

uadtsrada2

Ένας από τους θεατές φαίνεται να κρατά ένα μεταλλικό σταντ και να το κουνά απειλητικά ενώ άλλοι ανταλλάσσουν κλωτσιές και μπουνιές στον διάδρομο. Κάποιοι ρίχνουν μεταλλικές καρέκλες σε άλλους.

uadtsrada3

Το βίντεο έχει καταγράψει και τη στιγμή που ένας άνδρας δέχεται κλωτσιά στο κεφάλι ενώ κείτεται στο πάτωμα.

uadtsrada5

Οι συμπλοκές συνεχίστηκαν και στον δρόμο και η αστυνομία διερευνά το περιστατικό.