Τα τελευταία χρόνια οι Αμερικάνοι έχουν συνηθίσει τις υποθέσεις όπου ανήλικοι μαθητές μετατρέπονται σε… θύματα αποπλάνησης από ώριμες γυναίκες, οι οποίες στις περισσότερες περιπτώσεις είναι οι καθηγήτριές τους.

Mary-Fletcher-cargos-por-violacion-SF-5

Αυτή τη φορά, ωστόσο, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Καυτή πρωταγωνίστρια είναι η 42χρονη Mary Frances Fletcher από την Καλιφόρνια και τα θύματά της ήταν… τρία και όχι μόνο ένα! Σύμφωνα με τα όσα είδα το φως της δημοσιότητας η είχε ταυτόχρονη ερωτική επαφή και με τα τρία αγόρια.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η Daily Mail, η Mary Frances Fletcher γνώρισε τους μαθητές κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης της σχολικής ομάδας του Λυκείου Mount Shasta στην Καλιφόρνια. Η ίδια συνεργαζόταν με τον φωτογράφο και πιστεύεται ότι προσέγγισε με αυτόν τον τρόπο τα αγόρια.

0228-Mary-Debbie-Fletcher

Η Fletcher αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 10.000 δολαρίων, ενώ η δίκη της έχει οριστεί για τις 22 Μαρτίου ενώ όπως δήλωσε στη New York Post o Εισαγγελέας της κομητείας Σισκίγιου, προτεραιότητα για το γραφείο του αποτελεί να μην παραβιαστεί το ιδιωτικό απόρρητο των θυμάτων.