Είναι άνεργη αλλά έχει επισκεφτεί 22 χώρες σε 12 μήνες χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει ούτε κέρμα. Και αυτό χάρη σε εύπορους άντρες που αναλαμβάνουν να καλύψουν τα έξοδα των χλιδάτων ταξιδιών της.

Η 24χρονη Lucia Khabzi από το Σίδνεϊ αποφάσισε να γίνει μέλος μιας εφαρμογής για γνωριμίες κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της και πλέον απολαμβάνει τις περιπέτειές της παρέα με μοναχικούς άντρες, εκμεταλλευόμενη τη… γενναιοδωρία τους.

Η νεαρή γυναίκα υπολογίζει ότι κάθε ταξίδι της κοστίζει τουλάχιστον 10.000 δολάρια και περιλαμβάνει πεντάστερη διαμονή, πτήσεις σε business class, φαγητό σε πολυτελή εστιατόρια και διασκέδαση σε πολυέξοδες δραστηριότητες.

krttyak1

Η ίδια υποστηρίζει πως ουδέποτε πιέστηκε για να κάνει σεξ και ότι αυτός ο τρόπος είναι ο καλύτερος «για να βγαίνεις ραντεβού». «Πριν αρχίσω να χρησιμοποιώ την εφαρμογή (Miss Travel), έκανα διακοπές με ελάχιστο προϋπολογισμό και ήμουν πολύ προσεκτική με τα χρήματα. Αλλά μετά από τη εφαρμογή, έχω βρεθεί σε πολυτελείς προορισμούς, έχω μείνει σε χλιδάτα ξενοδοχεία και απολαμβάνω τη μεγάλη ζωή. Οι άντρες που πληρώνουν για να με μεταφέρουν κάπου όμορφα, είναι πραγματικά καλοί τύποι και οι περισσότεροι είναι ενδιαφέροντες και αναζητούν παρέα».

krttyak3

Η Lucia απολαμβάνει να χαλαρώνει δίπλα και μέσα σε πισίνες που έχουν καταπληκτική θέα, ενώ σε ένα από τα ταξίδια της είχε και το δικό της σοφέρ! «Είναι εξωφρενικό ότι κάποιοι άντρες πληρώνουν γι’ αυτά. Πτήσεις, ξενοδοχεία, φαγητό, ποτά… και η λίστα δεν έχει τελειωμό», λέει και συμπληρώνει «κυριολεκτικά δε με αφήνουν να πληρώσω ούτε για ένα ποτό, κάτι που στην αρχή ήταν δύσκολο να δεχτώ. Αργότερα συνειδητοποίησα ότι απλά θέλουν κάποιον για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, οπότε οι ενοχές ξεθύμαναν», δηλώνει.

krttyak2

Η 24χρονη επιμένει πάντως ότι δεν το κάνει για τα λεφτά, σημειώνοντας πως «κυρίως χρησιμοποιώ την εφαρμογή γιατί απολαμβάνω τις νέες γνωριμίες. Αν αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να πληρώνουν για μένα και να εξερευνούμε μαζί νέα μέρη, τότε αυτό είναι ένα μπόνους. Το Miss Travel είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο. Αν με άφηναν να έρθω σε επαφή με κορίτσια, θα το έκανα, αλλά η εφαρμογή δε λειτουργεί έτσι».

Το ταξίδι της ξεκίνησε τον Απρίλιο του περασμένου έτους, μετά την αποφοίτησή της στην εγκληματολογία, κι ενώ στον τραπεζικό της λογαριασμό βρίσκονταν 15.000 δολάρια. Την πρώτη φορά που χρησιμοποίησε την εφαρμογή, πέταξε στην πρώτη θέση για Ντουμπάι και έφυγε από το αεροδρόμιο με μια Τζάγκουαρ. «Από τότε, η εφαρμογή ήταν κάτι που ήθελα να χρησιμοποιώ όλο και πιο πολύ για να εξερευνήσω όσο περισσότερο μπορώ τον κόσμο».

krttyak5

Τι είπαν οι γονείς της για την επιλογή αυτή; Αρχικά ήταν επιφυλακτικοί ενώ εκείνη επιμένει ότι αυτό που κάνει δε αφορά σε καμία περίπτωση την πορνεία. «Οι άντρες που γνωρίζω είναι αξιοσέβαστοι επιχειρηματίες στους οποίους ξεκαθαρίζω από πριν ότι αυτό δε σημαίνει ότι θα συμβεί κάτι μεταξύ μας. Δυστυχώς, με κανέναν από αυτούς δε γνώρισα την αγάπη – δεν έχω καν φιληθεί μαζί τους… Πλέον, με τον καιρό γινόμαστε φίλοι στους οποίους μάλιστα στέλνω και φωτογραφίες από τα ταξίδια μου», τονίζει η 24χρονη.