Μία από τις σημαντικότερες μέρες στη ζωή ενός ανθρώπου είναι εκείνη που θα προτείνει (ή θα δεχθεί ανάλογα σε ποια θέση βρίσκεται) σε έναν άλλον άνθρωπο να παντρευτούν. Πολλά μπορεί να πάνε στραβά καθώς διάφορες ευφάνταστες ιδέες πρότασης γάμου έχουν πάει πολύ άσχημα ή έχουν οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα: δάκρυα συγκίνησης και το πολυπόθητο «ναι». Η περίπτωση του Γκρεγκ Μόρις και της Μπρουκλιν Σουπ από το Τενεσί των ΗΠΑ, μπορούμε να πούμε ότι συνδύασε και την δυσάρεστη έκπληξη αλλά και την επιθυμητή κατάληξη.

HT-arrest-proposal2-cf-170227_4x3_992

Ο 20χρονος Μόρις, αστυνομικός στο επάγγελμα, κανόνισε με τον συνάδελφό του ένα σχέδιο «σύλληψης» της Σουπ με σκοπό να την ζητήσει σε γάμο αφού την «απελευθερώσει». Και έτσι έγινε καθώς ο Πολ Τόμας έπαιξε υπέρ του δέοντος καλά το ρόλο του, σταματώντας την νεαρή γυναίκα για έλεγχο με το αυτοκίνητο της και την ενημέρωσε πως έπρεπε να την συλλάβει. Η πρόφαση της σύλληψης ήταν ένα απλήρωτο πρόστιμο και ένα δίπλωμα οδήγησης που δεν ήταν σε ισχύ.

HT-arrest-proposal3-cf-170227_4x3_992

Η νεαρή οδηγήθηκε στο πίσω μέρος του περιπολικού και ο Τόμας της πέρασε χειροπέδες καθώς «όλοι όσοι μπαίνουν εδώ πρέπει να τις φοράνε». Ωστόσο ο νεαρός Μόρις έσπευσε σε βοήθεια της και αφού «έπεισε» τον συνάδελφό του να την απελευθερώσει, αμέσως της έκανε πρόταση γάμου. Η κατάληξη είχε το «ναι» εν μέσω δακρύων και γέλιων όταν η Σουπ κατάλαβε πως επρόκειτο για φάρσα.