Την αντίδραση μιας πραγματικά εξαγριωμένης γυναίκας που εισέβαλε σε καφετέρια για να «πιάσει στα πράσα» τον σύντροφό της δημοσιεύει η βρετανική Daily Mail καθώς το βίντεο από το περιστατικό έχει γίνει viral μέσα σε λίγες ώρες.

Το απόσπασμα που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας του καταστήματος δείχνει μια μελαχρινή γυναίκα να εισβάλει σε μια καφετέρια κάπου στη Βραζιλία και να βλέπει τον σύντροφό της με μια ξανθιά και μια άλλη γυναίκα. Χωρίς καμιά προειδοποίηση, η μελαχρινή γυναίκα χτυπάει τον άνδρα στο κεφάλι και στη συνέχεια αρπάζει την ξανθιά από τα μαλλιά και τη σέρνει στο πάτωμα. Το επεισόδιο εξελίσσεται σε πραγματική μάχη με την εξαγριωμένη γυναίκα να ρίχνει πάνω στην ξανθιά τον άνδρα ο οποίος σαστισμένος δεν μπορεί να αντιδράσει.

Αστραπιαία η ξανθιά κοπέλα σηκώνεται και αρπάζει μια καρέκλα σε περίπτωση που χρειαστεί να αμυνθεί ξανά βλέποντας το μένος της άγνωστης προς εκείνη γυναίκας. Μάταια ο άνδρας, σύμφωνα με την Daily Mail προσπαθεί να την ηρεμήσει εξηγώντας της ότι πρόκειται για κάποια παρεξήγηση. Η συμπλοκή για λίγη ώρα μεταφέρεται εκτός του οπτικού πεδίου της κάμερας αλλά σύντομα φαίνεται ότι το επεισόδιο δεν έχει λήξει.

1 2

Το βίντεο έχει μέχρι στιγμής εκατομμύρια προβολές και πάνω από 52.000 σχόλια ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ανάλογο υλικό με απατημένες συντρόφους ή γυναίκες που νομίζουν ότι έχουν πέσει θύματα απιστίας. Τα ονόματα των εμπλεκομένων στο επεισόδιο δεν έγιναν γνωστά.