Όταν η νεαρή Eliza Curby και ο 38χρονος Ben ξεκίνησαν να βγαίνουν ραντεβού ποτέ δεν περίμεναν ότι μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο θα αποκτούσαν τρία παιδιά.

Η 27χρονη Eliza από την Αυστραλία έμεινε έγκυος στην κόρη της μόλις τρεις μήνες αφότου ξεκίνησε να βγαίνει με τον Ben. Έξι εβδομάδες μετά τη γέννηση της κόρης του, όμως, το ζευγάρι ανακάλυψε ότι η Eliza ήταν πάλι έγκυος, αυτή τη φορά σε δίδυμα. Τα δύο μωρά γεννήθηκαν τον Δεκέμβριο ολοκληρώνοντας την ευτυχία του ζευγαριού. «Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω» λέει η νεαρή και προσθέτει «Έμεινα έγκυος στην πρώτη μας κόρη τρεις μήνες μετά το πρώτο μας ραντεβού. Ο Ben ήταν πάντα εξαιρετικά πρόθυμος να γίνει πατέρας και έτσι ενθουσιαστήκαμε στην ιδέα ότι θα δημιουργήσουμε τη δική μας μικρή οικογένεια».

Έξι εβδομάδες μετά τον τοκετό, ενώ περίμενε να αισθάνεται κάπως καλύτερα και με περισσότερες δυνάμεις, η 27χρονη άρχισε να αισθάνεται εξαντλημένη και οι υποψίες για εγκυμοσύνη της μπήκαν στο μυαλό. Παρά τα αρχικά αρνητικά τεστ εγκυμοσύνης, τελικά το υπερηχογράφημα επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη και μάλιστα εις διπλούν καθώς περίμεναν δίδυμα. «Συναισθηματικά μου πήρε περίπου 2 μήνες να συνειδητοποιήσω ότι θα ξαναγίνω μαμά» αναφέρει μιλώντας στη Sun.

Όπως αναφέρει το ζευγάρι, η ζωή τους, όπως είναι λογικό, έχει αλλάξει ριζικά όπως και τα έξοδά τους καθώς πλέον τα έχουν όλα εις τριπλούν. Τώρα, με ένα ενός έτους μωρό και δύο οκτώ εβδομάδων δίδυμα, η οικογένεια χρειάζεται περίπου 20 πάνες την ημέρα και 140 την εβδομάδα. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτουν, αυτή είναι η πιο όμορφη περίοδος της ζωής τους.

asdoapdfao5 asdoapdfao4 asdoapdfao3 asdoapdfao2 asdoapdfao1