Μια γυναίκα παντρεμένη με έναν άνδρα που πάσχει από τη νόσο του «ανθρώπου-ελέφαντα» μιλάει για τη ζωή τους αποκαλύπτοντας ότι η κατάστασή του δεν την τρόμαξε ποτέ και ότι γνωρίστηκαν μέσω μιας ιστοσελίδας γνωριμιών.

PAY-MARRIED-TO-THE-ELEPHANT-MAN-3

Η 34χρονη Angie Richards από τις ΗΠΑ βρήκε την αγάπη στον Brian μετά από την διαδικτυακή τους γνωριμία το 2010. Ο Brian διαγνώστηκε με το Σύνδρομο του Πρωτέα, μια εξαιρετικά σπάνια ασθένεια, σε ηλικία μόλις 3 ετών. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του έχει κάνει 41 χειρουργικές επεμβάσεις, συμπεριλαμβανομένων ακρωτηριασμών δακτύλων και αφαίρεση πνευμόνων και άλλες σοβαρές επεμβάσεις για να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής του και η υγεία του.PAY-MARRIED-TO-THE-ELEPHANT-MAN-1

Ως παιδί υπήρξε θύμα σχολικού εκφοβισμού και τον αποκαλούσαν Φρανκεστάιν αλλά η ζωή του άλλαξε ριζικά μόλις γνώρισε τη μελλοντική του σύζυγο.

PAY-MARRIED-TO-THE-ELEPHANT-MAN

Το αγαπημένο ζευγάρι που τώρα ετοιμάζεται να γιορτάσει την τέταρτη επέτειο γάμου του ψάχνει να βρει ένα καινούριο σπίτι και ζει μια φυσιολογική ζωή. Όπως αποκαλύπτει ο Brian, δεν περίμενε πως θα βρεθεί κάποια γυναίκα να τον αγαπήσει λόγω της κατάστασής του αλλά η ίδια αναφέρει ότι ποτέ δεν το σκέφτηκε και δεν υπήρξε η σοβαρή του πάθηση ανασταλτικός παράγοντας.

PAY-MARRIED-TO-THE-ELEPHANT-MAN-2-1

«Όταν οι άνθρωποι με συναντούν δεν τους αρέσει η εμφάνισή μου. Όμως η Angie, ενδιαφέρεται για το εσωτερικό μου και όχι για το πώς μοιάζω εξωτερικά» καταλήγει.