Ισχυρίζεται ότι έχει πάει με πάνω από 1.100 άντρες, ο γηραιότερος εκ των οποίων είχε επιζήσει του Ολοκαυτώματος. Χρεώνει γύρω στα 550 δολάρια Αυστραλίας (περίπου 400 ευρώ) την κάθε ώρα και γνωρίζει καλά τις συνήθειες των παντρεμένων αντρών… Όλα αυτά ενώ είναι μόλις 25 ετών!

Η νεαρή συνοδός πολυτελείας αποκαλύπτει πράγματα που οι περισσότεροι ούτε να φανταστούν δεν μπορούσαν από τη ζωή μιας γυναίκας στο χώρο του πληρωμένου έρωτα. Πράγματα που συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες, πάνω σε αμαρτωλά κρεβάτια…

Δεν αποκαλύπτει το όνομά της, λέει μόνο ότι είναι 25 ετών και είναι από το Σίδνεϋ της Αυστραλίας. Εμφανίστηκε σε μια ειδική περιοχή του site Reddit, το ΑΜΑ, ένα φόρουμ που άνθρωποι μπορούν να αποκαλύψουν ό,τι επιθυμούν και να δεχτούν ερωτήσεις από το κοινό. Αυτό έπραξε και η 25χρονη, η οποία μετά από μια σύντομη παρουσίαση της δουλειάς της, δέχτηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις χρηστών.

Ξεκινώντας με τις συστάσεις, η 25χρονη λέει ότι ξεκίνησε την σεξουαλική της καριέρα σε πολυτελή οίκο ανοχής του Σίδνεϋ πριν από πεντέμιση χρόνια, «στο τέλος της εφηβείας». Από τότε εργάστηκε σε 6 διαφορετικά «σπίτια» στο Σίδνεϋ, τη Μελβούρνη και το Περθ.

«Στις αρχές του 2014, είχα κουραστεί με τα “σπίτια” και μετακόμισα στο Περθ για να εργαστώ ως συνοδός», περιγράφει.

«Ένα χρόνο μετά, έπειτα από έναν ψυχικό κλονισμό, αποσύρθηκα από τη βιομηχανία για τουλάχιστον εννέα μήνες. Επέστρεψα σχεδόν ένα χρόνο πριν, αυτή τη φορά στο Σίδνεϋ και έκτοτε δεν κοίταξα ποτέ πίσω μου».

Πριν περάσεις στις πιο «πιπεράτες» αποκαλύψεις, η 25χρονη δηλώνει ότι θα αποσυρθεί από την… ενεργό δράση φέτος τον Ιούνιο και θα μετακομίσει για να πραγματοποιήσει σπουδές μάστερ.

3D68668A00000578-4239210-image-a-24_1487498891925

Οι χρεώσεις και οι αμοιβές

Μια από τις πρώτες ερωτήσεις που κλήθηκε να απαντήσει ήταν αναφορικά με τις τιμές που χρεώνει. «550 δολάρια για την πρώτη ώρα (σ.σ. μεταφράζεται σε περίπου 400 ευρώ), 1.050 για την επόμενη κι έπειτα 300 για την κάθε επιπλέον ώρα. 2.500 δολάρια για τις 12 ώρες και 5.000 δολάρια για τις 48 ώρες. Θέλω να ενθαρρύνω τους πλάτες να με κλείνουν για 3 ώρες και πάνω. Η 12ωρη χρέωσή μου είναι φτηνή σε σύγκριση με άλλες συνοδούς».

Μιλώντας για τα ωράρια των πελατών, γράφει ότι οι παντρεμένοι πελάτες την επισκέπτονται συνήθως πρωινές ώρες. «Συχνά οι παντρεμένοι έρχονται νωρίς, 7 με 8 το πρωί. Αν και τσιλημπουρδίζουν, αγαπούν και σέβονται τις γυναίκες τους αν όχι ως ερωμένες, σίγουρα ως μητέρες. Αρκετοί βρίσκονται ακόμα σε σχέσεις χάρη στα παιδιά τους αλλά ζουν σαν απλοί συγκάτοικοι», δηλώνει με περισσή ειλικρίνεια και αναφερόμενη στον κλάδο της εξηγεί ότι περνάει μεγάλη κρίση και πως η περίοδος των Χριστουγέννων είναι μια νεκρή περίοδος. «Από τις 23 Δεκεμβρίου έως τις 21 Ιανουαρίου 2017, δεν είχα κλείσει ούτε έναν πελάτη γιατί αυτή είναι η πιο ήσυχη περίοδος του έτους. Όλα είναι ρευστά».

Η ίδια εξηγεί ότι η δουλειά της δεν είναι σταθερή. «Τον περασμένο Οκτώβρη, δεν είχα κανένα ραντεβού για περίπου τρεις εβδομάδες. Είναι όλα απρόβλεπτα, το λιγότερο που μπορώ να πω».

Το προφίλ των πελατών

Όσο για το προφίλ των πελατών της, όπως λέει είναι κυρίως 40ρηδες και άνω. «Οι περισσότεροι είναι χαρτογιακάδες, καυκάσιοι, Ινδοί και Ασιάτες και ηλικιακά από 40 μέχρι 60. Περνάω καλά με αυτούς τους άντρες γιατί είναι γενναιόδωροι και έχουν τρόπους».

Ισχυρίζεται ότι έχει κάνει σεξ με πάνω από 1.100 άντρες και πως ο γηραιότερος πελάτης της ήταν ένας επιζών του Ολοκαυτώματος. Παράλληλα, είχε και διάσημους πελάτες όπως αθλητές, αλλά και μέλη συμμοριών.

Έχει μάλιστα ως κανόνα να μην πηγαίνει με… Ιρλανδούς. «Εφαρμόζω πολιτική “όχι Ιρλανδοί”, για όλους τους λόγους που θα φανταζόσασταν», επισημαίνει δίχως να υπεισέρχεται σε λεπτομέρειες.

Τα περίεργα φετίχ

Μια συζήτηση με συνοδό πολυτελείας ήταν αναμενόμενο να πάει και σε φετιχισμούς και περίεργα πράγματα που ενδεχομένως να της έχουν ζητηθεί.

Η 25χρονη δηλώνει ότι είναι ανοιχτή σε πολλές περίεργες φαντασιώσεις που δεν περιλαμβάνουν όμως νερό ή λάσπη, μακρά παραμονή εκτός πόλης ή έντονη παιχνίδι ρόλων. Επιπλέον, δεν δέχεται να πάει ταυτόχρονα με δύο άντρες.

Μια περίεργη εμπειρία που είχε ήταν με έναν άντρα που του άρεσε να κάθεται κάτω από μια ελικοειδή σκάλα στο διαμέρισμά της και να αυνανίζεται ενώ την έβλεπε να πηγαίνει πάνω-κάτω. «Είχε φετίχ να βλέπει τη φούστα από κάτω», όπως λέει.

Όπως αποκαλύπτει, μάλιστα, οι γυναίκες του κλάδου απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ με τους πιο γεμάτους πελάτες. «Ένα μυστικά της βιομηχανίας: ολοκληρώνουμε πάντα με χοντρούς άντρες, εφόσον είμαστε από πάνω φυσικά».

Η 25χρονη δεν διαθέτει την ομορφιά και τις αναλογίες μοντέλου, αλλά πλασάρεται ως «το κορίτσι της διπλανής πόρτας».

Η μητέρα της, το πρώην αγόρι της και οι στενοί της φίλοι γνωρίζουν πολύ καλά τον τρόπο που εξασφαλίζει τα προς το ζην. Τρέμει στην ιδέα όμως να μη το μάθουν τα αδέλφια της.

«Λύγισα και τα είπα όλα στους γονείς μου. Τους ομολόγησα ότι εργαζόμουν ως συνοδός για χρόνια, πριν δυο χρόνια όταν είχα αποσυρθεί. Μόνο η μητέρα μου γνωρίζει ότι επέστρεψα. Δε θέλει να το πω στον πατέρα μου, αλλά θεωρώ ότι κατά βάθος το γνωρίζει», παραδέχεται.