Ένας 22χρονος οικοδόμος στο Σουόνσι της Μεγάλης Βρετανίας μπορεί να πει ότι ήταν εξαιρετικά τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς την ώρα της εργασίας του υπολόγισε λάθος το πότε έπρεπε να πατήσει τη σκανδάλη στο ειδικό «πιστόλι» καρφιών, «πυροβολώντας» τον ίδιο του τον εαυτό.

Το καρφί των 3,5 εκατοστών μπήκε σχεδόν ολόκληρο στη βουβωνική χώρα του νεαρού, ο οποίος βέβαια είχε τύχη βουνό καθώς το καρφί δεν χτύπησε κάποια αρτηρία ή το πέος και τους όρχεις του. Μπροστά στο ανατριχιαστικό θέαμα εκείνος και οι συνάδελφοί του δεν έκαναν κάποια κίνηση να τραβήξουν μόνοι τους το καρφί αφού ενδεχομένως να είχε πεθάνει από την αιμορραγία.

sdkghsdo2

Και η σκέψη τους ήταν σωστή, όπως τους επιβεβαίωσαν οι γιατροί, καθώς το καρφί δεν έπρεπε να τραβηχτεί με τρόπο «ερασιτεχνικό». Αυτό που έκανε εντύπωση στους γιατρούς και τους συναδέλφους του ήταν πως δεν έδειχνε να πονάει ή να έχει επηρεαστεί από τον τραυματισμό του. Ο Σαμ Ρις χειρουργήθηκε προκειμένου να αφαιρεθεί το καρφί από την «ευαίσθητη περιοχή» του και πλέον έχει αναρρώσει.