Σημαδεμένη για όλη τη ζωή της, η 29χρονη Kanwal Qayyum από το Πακιστάν δέχθηκε αποτρόπαιη επίθεση με οξύ από έναν άνδρα που την παρενοχλούσε επί έναν χρόνο και τη ζήλευε επειδή ήθελε να γίνει αεροσυνοδός.

Έχουν περάσει δέκα χρόνια από τη φρικτή μέρα της επίθεσης, από την οποία η 29χρονη έχασε εντελώς τη μύτη της. Επί μια δεκαετία οι χειρουργοί προσπαθούν με διαδοχικά χειρουργεία να αποκαταστήσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

ge9y16j1

Η Kanwal μοιράστηκε φωτογραφίες με την εκπληκτική μεταμόρφωση του προσώπου της μετά την ολοκλήρωση των επεμβάσεων για την αναδημιουργία της μύτης της, με ιστό από τον μηρό της, αλλά και την τοποθέτηση φρυδιών και βλεφαρίδων με τρίχες από το πίσω μέρος του τριχωτού της κεφαλής της.

yn9a1na1

Η γενναία 29χρονη προγραμματίζει ακόμα μια επέμβαση στη μύτη της.

Το οξύ που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση κατά της Kanwal μπορεί να αγοραστεί για ελάχιστα χρήματα και χωρίς πολλές ερωτήσεις.

«Έκλαψα όταν άκουσα τις ιστορίες αυτών των γυναικών» δήλωσε στη Daily Mail ο Δρ Asim Shahmalak, που ταξίδεψε στο Πακιστάν για να βοηθήσει την Kanwal κι άλλες γυναίκες που είχαν παρόμοια προβλήματα. «Το να σου ρίχνουν οξύ επειδή αρνείσαι να παντρευτείς έναν άνδρα… Είναι χειρότερα κι από τον Μεσαίωνα».

qn1bhrde