Μια οικογένεια από τη Σκωτία κατάφερε να «χτυπήσει» όλες τις πιθανότητες και να έχει, σύμφωνα με τη Mirror, κάτι που συμβαίνει μία φορά στα τριάντα εκατομμύρια.

Η 38χρονη Zoe και ο 42χρονος Ben Sullivan απέκτησαν δίδυμα τα οποία γεννήθηκαν την ίδια ακριβώς ημερομηνία με τις οκτάχρονες επίσης δίδυμες αδερφές τους. Οι ίδιοι έμειναν έκπληκτοι με αυτή τη σύμπτωση η οποία είναι πιο σπάνια και από το να είχαν κερδίσει το λαχείο. Η πλήρους απασχόλησης μαμά Zoe γέννησε τα πανομοιότυπα δίδυμα Leah και Erin δέκα εβδομάδες νωρίτερα και ακριβώς την ίδια ημερομηνία που γεννήθηκαν τα μη πανομοιότυπα δίδυμά της, Charlotte και Isabelle πριν από οκτώ χρόνια.

Σύμφωνα με την 38χρονη, τα δίδυμα είχαν σταματήσει να αναπτύσσονται μέσα στη μήτρα και έτσι η γυναίκα αναγκάστηκε να τα φέρει στον κόσμο πολύ νωρίτερα. Αυτό σημαίνει, ότι και τα τέσσερα παιδιά, φέτος, ένα χρόνο μετά, γιόρτασαν όλα μαζί τα γενέθλιά τους στις 25 Ιανουαρίου. «Διοργανώσαμε μια μεγάλη μέρα γι’ αυτά και περάσαμε υπέροχα» λέει η μητέρα τους. Η ίδια δεν περίμενε φυσικά να φέρει στον κόσμο και τα επόμενα παιδιά της στην ίδια ημερομηνία αν και γνώριζε ότι θα γεννήσει νωρίτερα λόγω της δύσκολης εγκυμοσύνης που είχε. Τα δίδυμά της γεννήθηκαν με μικρό βάρος και έμειναν στην μονάδα νοσηλείας για κάποιες μέρες μέχρι να πάνε όλοι μαζί στο σπίτι.

Οι τρισευτυχισμένοι γονείς λένε πως μεταξύ άλλων ξέρουν ότι πλέον η 25η Ιανουαρίου θα είναι μια μέρα με πολλή χαρά αλλά και πολλά έξοδα για την οικογένεια.

aodaydt3 aodaydt4 aodaydt2 aodaydt5 aodaydt6 aodaydt7 aodaydt8 aodaydt1