Οι κοινωνικές υπηρεσίες της Καλιφόρνιας έχουν πλέον αναλάβει την φροντίδα των δίδυμων εγγονών του Έλβις Πρίσλεϊ, της Φίνλεϊ και της Χάρπερ Λόκγουντ, μετά την καταγγελία της μητέρας τους, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, πως βρήκε άσεμνες φωτογραφίες και βίντεο παιδιών στον υπολογιστή του πατέρα τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, η δίκη στο εν εξελίξει διαζύγιο του ζευγαριού είναι προγραμματισμένη για τον Μάρτιο και φαίνεται πως τότε θα καθοριστεί και το μέλλον των κοριτσιών.

Η 49χρονη κόρη του «βασιλιά» υποστηρίζει πως βρήκε τις άσεμνες φωτογραφίες και τα βίντεο στον υπολογιστή του τέταρτου συζύγου της, του Μάικλ Λόκγουντ.

«Σοκαρίστηκα, τρομοκρατήθηκα, ανακατεύτηκα» αναφέρει στα έγγραφα που κατατέθηκαν στο δικαστήριο. Φαίνεται πως οι αρχές του Τενεσί διεξάγουν ήδη έρευνα για το υλικό αυτό, προσθέτει, ενώ έχουν κατασχεθεί ογδόντα ηλεκτρονικές συσκευές από το σπίτι του Λόκγουντ. «Δεν έχω ιδέα τι περιέχουν και φοβάμαι πως υπάρχουν και χειρότερες εικόνες εκεί» σημειώνει η Πρίσλεϊ.

Ο 55χρονος και η Λίζα Μαρί παντρευτήκαν το  2006 στην Ιαπωνία. Τον περασμένο Ιούνιο όμως χώρισαν.

Σύμφωνα με τη Daily Mail ο Λόκγουντ διεκδικεί 40.000 δολάρια διατροφή και πληρωμή νομικών εξόδων ύψους 100.000 δολαρίων από την πρώην γυναίκα του.