Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον, η πολιτική καριέρα του οποίου δέχτηκε σοβαρό πλήγμα μετά το δημοψήφισμα για το Brexit, τον περασμένο Ιούνιο, εμφανίστηκε σε ένα βιντεοκλίπ συντροφιά με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ για να κάνει μια αμφίσημη δήλωση: «I’ll be back».

Ο σταρ και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας υποδέχτηκε τον Βρετανό «καλό φίλο» του και ανάρτησαν μαζί μια σέλφι στον λογαριασμό του πρώτου στο Snapchat, προτού ο Κάμερον να κάνει την αινιγματική δήλωση. «Είμαι εδώ με τον κυβερνήτη. Έκανε σπουδαία δουλειά» είπε ο πρώην πρωθυπουργός και κατόπιν, γέρνοντας προς την κάμερα, πρόσθεσε: «Θα επιστρέψω», χρησιμοποιώντας την περιβόητη φράση από τον «Εξολοθρευτή» που εξελίχθηκε σε σλόγκαν.

Ο Κάμερον παραιτήθηκε μετά από έξι χρόνια στην πρωθυπουργία, αφού οι Βρετανοί ψήφισαν υπέρ της αποχώρησης της χώρας τους από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αποχώρησε από το κοινοβούλιο τον Σεπτέμβριο και την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι θα είναι ο νέος πρόεδρος του ιδρύματος για την Έρευνα για το Αλτσχάιμερ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Σβαρτσενέγκερ και ο Κάμερον εμφανίστηκαν μαζί το βράδυ της Πέμπτης, σε μια εκδήλωση του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας.

https://www.youtube.com/watch?v=16GUTlpaE28