Μία απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε στη Νιγηρία με πρωταγωνιστή ένα δίχρονο παιδί και μία γυναίκα από τη Δανία που «τρέχει» το ίδρυμα «Αφρικανικής Παιδικής Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης».

Τον Ιανουάριο του 2016 η Anja Ringgren Loven εντόπισε ένα παιδάκι λίγο μεγαλύτερο από ένα έτος, να περιπλανιέται αποστεωμένο και φανερά ταλαιπωρημένο, γυμνό, τρώγοντας από τα σκουπίδια. Αμέσως το περιέθαλψε και μετά από καιρό ανακάλυψε πως το βρέφος εγκαταλείφθηκε από τους γονείς του να πεθάνει από την πείνα καθώς πίστευαν πως είναι… μάγος.

ppsnbpaikaf6

Η στενή φροντίδα του Hope οδήγησε, σχεδόν ένα χρόνο μετά τον εντοπισμό του από τη Loven, σε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το παιδάκι είναι εμφανώς καλύτερα, έχει πάρει κιλά και ζει μία κανονική ζωή.

Μάλιστα, όπως έγραψε η Δανή στο Facebook της, «μία αποστολή διάσωσης που έγινε viral. Φτάσαμε ένα χρόνο μετά από τη στιγμή που ο κόσμος γνώρισε τον Hope. Αυτή την εβδομάδα το αγόρι θα πάει για πρώτη φορά σχολείο».

ppsnbpaikaf7 ppsnbpaikaf8 ppsnbpaikaf9 ppsnbpaikaf10

ppsnbpaikaf11 ppsnbpaikaf12 ppsnbpaikaf13 ppsnbpaikaf14 ppsnbpaikaf15 ppsnbpaikaf16 ppsnbpaikaf2 ppsnbpaikaf3 ppsnbpaikaf4 ppsnbpaikaf5