Για να αποφύγει το αντίτιμο της εισόδου στον ζωολογικό κήπο της Κίνας σκαρφάλωσε τρεις τοίχους ο άνδρας που βρήκε φρικτό θάνατο όταν έπεσε στον χώρο όπου ζουν οι τίγρεις και δέχθηκε επίθεση.

Όπως γράφει η Daily Mirror, η γυναίκα και το παιδί του μπήκαν κανονικά στον ζωολογικό κήπο αλλά εκείνος δεν μπορούσε να πληρώσει και τρίτο εισιτήριο- περίπου 18 ευρώ- κι έτσι αναζήτησε… εναλλακτικούς τρόπους εισόδου. Μόνο που αυτοί αποδείχθηκαν μοιραίοι.

Μάλιστα ένας φίλος του επιχείρησε αρχικά μαζί του να μπει στον ζωολογικό κήπο σκαρφαλώνοντας σε φράκτες αλλά στη μέση της διαδρομής σταμάτησε. Ο άνδρας συνέχισε και πέρασε από δύο τοίχους ύψους τριών μέτρων και έναν φράκτη με συρματόπλεγμα.

Κατέληξε όμως μέσα στον χώρο που ζουν οι τίγρεις κι εκεί δέχθηκε επίθεση από τα μεγάλα αιλουροειδή, με τη γυναίκα και το παιδί του να παρακολουθούν έντρομοι.

Συγγενής του άνδρα, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, επέρριψε ευθύνη στον ζωολογικό κήπο που δεν είχε λάβει «αποτελεσματικά μέτρα» για την αποτροπή της τραγωδίας.

Μία από τις τρεις τίγρεις που επιτέθηκαν στον άνδρα έπεσε νεκρή από πυρά του προσωπικού του ζωολογικού κήπου, προκαλώντας την οργή και των φιλόζωων στην Κίνα που κατηγόρησαν τόσο τον άνδρα όσο και τον ζωολογικό κήπο για την τραγωδία.

jdfhsf1 jdfhsf2 jdfhsf3