Για άγνωστους λόγους ένας άνδρας μπήκε μέσα στον χώρο όπου ζουν οι τίγρεις, στον ζωολογικό κήπο Youngor στην Κίνα, με αποτέλεσμα να δεχθεί άγρια επίθεση από ένα από τα μεγάλα αιλουροειδή. Ο άνδρας υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του, στο νοσοκομείο, ενώ αναίτιο θάνατο από πυρά των υπεύθυνων του ζωολογικού κήπου βρήκε και η τίγρη.

Μπροστά στα μάτια της γυναίκας και του παιδιού του αλλά και των άλλων επισκεπτών του χώρου, η τίγρη άρπαξε τον άνδρα και τον έσυρε κάτω από τα δέντρα. Στη συνέχεια βύθισε τα δόντια της στον λαιμό του ενώ δύο άλλες τίγρεις παρακολουθούσαν.

Οι παρευρισκόμενοι ειδοποίησαν άμεσα τους υπεύθυνους του κήπου αλλά χρειάστηκε να περάσει μία ολόκληρη ώρα πριν εκείνοι καταφέρουν να παρέμβουν.

Τελικά κατάφεραν να απομακρύνουν τις τίγρεις χρησιμοποιώντας βεγγαλικά και εκτοξευτήρες νερού, σύμφωνα με τα Daily Mail που επικαλείται κινεζικά μέσα ενημέρωσης. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου αργότερα εξέπνευσε ενώ μία από τις τίγρεις έπεσε νεκρή από πυρά του προσωπικού.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η τίγρη δεν άφηνε τον άνδρα να ξεφύγει από τον θανάσιμο εναγκαλισμό της: «Την είδα να τον αρπάζει, το πρόσωπό του ήταν γεμάτο αίματα. Κάθε φορά που σηκωνόταν τον έσπρωχνε και πάλι στο χώμα» περιέγραψε.

jdfhsf1 jdfhsf2 jdfhsf3