Τους δύο άνδρες, τον πατριό της και τον γιο του, που την κρατούσαν αλυσοδεμένη στο υπόγειο και την κακοποιούσαν σεξουαλικά αντίκρισε χθες στο δικαστήριο η 14χρονη από το Οχάιο που επί χρόνια ήταν θύμα τους.

Έχοντας δίπλα της έναν εκπαιδευμένο σκύλο, που βοηθά στη διαχείριση του στρες, η 14χρονη κατέθεσε πως ο πατριός της, ο 53χρονος Timothy Ciboro και ο 28χρονος γιος του Esten Ciboro την έκλειναν συχνά στο υπόγειο για να τη τιμωρήσουν. Κατάφερε να λυθεί και να το σκάσει τον περασμένο Μάιο ενώ επί έναν χρόνο την έκλειναν τακτικά στο υπόγειο και επί τέσσερα χρόνια, από το 2012, την κακοποιούσαν σεξουαλικά.

Η μητέρα της είχε φύγει από το σπίτι το 2015.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Timothy αντιμετωπίζει κατηγορίες για τον βιασμό ακόμα ενός κοριτσιού.

Και οι δύο δήλωσαν αθώοι στις κατηγορίες για βιασμό, απαγωγή και έκθεση παιδιού σε κίνδυνο και ζήτησαν να τους επιτραπεί να έχουν μαζί τους τη Βίβλο και «τον ιερό λόγο του Θεού» για να τα χρησιμοποιήσουν στην υπεράσπισή τους (είναι οι ίδιοι συνήγοροι των εαυτών τους). «Υπάρχει στρατηγική στις Γραφές κι εγώ τη χρησιμοποιώ σε ό,τι κάνω» δήλωσε ο Esten Ciboro στον δικαστή.

Κάποια στιγμή η 14χρονη ζήτησε από τον Timothy Ciboro να σταματήσει να αποκαλεί τον εαυτό του «πατέρα». «Δεν μου συμπεριφέρθηκες σαν μπαμπάς» του είπε. «Νομίζεις πως μου αρέσει να σε τιμωρώ;» τη ρώτησε εκείνος και εκείνη απάντησε: «Θα έλεγα πως σου άρεσε να με αγγίζεις ερωτικά».

Η τετράποδη Anna ήταν συνέχεια στο πλευρό της 14χρονης. Έχει στο παρελθόν βοηθήσει πλημμυροπαθείς και μαθητές ενώ επισκέπτεται συχνά νοσοκομεία και γηροκομεία.

Σύμφωνα με το δικαστήριο, το κορίτσι υπέστη σωματική και ψυχολογική κακοποίηση πριν καταφέρει να ξεφύγει το περασμένο καλοκαίρι, σε ηλικία 13 ετών.

Στο υπόγειο όπου ήταν κλεισμένη βρέθηκαν μεταλλικές ράβδοι και ο κουβάς που ήταν η τουαλέτα της.

Την εποχή εκείνη η μητέρα της ζούσε στο Λας Βέγκας ενώ η 14χρονη κι άλλα δύο παιδιά ζούσαν με τους Ciboro, πατέρα και γιο.

Όπως κατέθεσε το κορίτσι, η τιμωρία της αν ουρούσε στο κρεβάτι της ήταν είτε ξυλιές είτε να την κλειδώνουν στο μπάνιο ή να την αλυσοδένουν στο υπόγειο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, αρχικά είχε δηλώσει πως δεν είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά αλλά το ανέφερε στην αστυνομία πολλούς μήνες μετά.

Πατέρας και γιος προσπάθησαν να επιχειρηματολογήσουν πως της παρείχαν στέγη, τροφή και ρούχα.

fdhsfgsg2 fdhsfgsg3