Εντείνονται οι φόβοι για τριάντα νεκρούς στο ξενοδοχείο Rigopiano στην Ιταλία που θάφτηκε κάτω από το χιόνι μετά τις πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του κτιρίου, το οποίο έχει καταρρεύσει εν μέρει.

Τα σωστικά συνεργεία, που έκαναν τιτάνια προσπάθεια για να φτάσουν εκεί, δεν παίρνουν καμία απάντηση στην προσπάθειά τους να επικοινωνήσουν με τους παγιδευμένους στο ξενοδοχείο, από τους οποίους πρόλαβαν να διασωθούν μόνο δύο, οι οποίοι ειδοποίησαν τις αρχές. Ο ένας μάλιστα ανέφερε πως μέσα στο ξενοδοχείο βρίσκονται η γυναίκα και τα παιδιά του. Είναι χαρακτηριστικό πως οι πρώτοι που έφτασαν στο ξενοδοχείο, τα ξημερώματα, κατόρθωσαν να το προσεγγίσουν με σκι εν μέσω χιονοθύελλας. Οι υπόλοιποι διασώστες με τα απαραίτητα μηχανήματα και τον υπόλοιπο εξοπλισμό βρίσκονται σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το ξενοδοχείο, προσπαθώντας από χθες να φτάσουν σε αυτό.

Στο ξενοδοχείο εκτιμάται πως βρίσκονταν 22 επισκέπτες και οι εργαζόμενοι την ώρα που χτυπήθηκε από χιονοστιβάδα, μετά τους διαδοχικούς σεισμούς στην περιοχή χθες.
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΙΤΑΛΙΑ RIGOPIANO ΧΙΟΝΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΙΤΑΛΙΑ RIGOPIANO ΧΙΟΝΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΙΤΑΛΙΑ RIGOPIANO ΧΙΟΝΙ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΙΤΑΛΙΑ RIGOPIANO ΧΙΟΝΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΙΤΑΛΙΑ RIGOPIANO ΧΙΟΝΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΙΤΑΛΙΑ RIGOPIANO ΧΙΟΝΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΙΤΑΛΙΑ RIGOPIANO ΧΙΟΝΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΙΤΑΛΙΑ RIGOPIANO ΧΙΟΝΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΙΤΑΛΙΑ RIGOPIANO ΧΙΟΝΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΙΤΑΛΙΑ RIGOPIANO ΧΙΟΝΙ

ΙΤΑΛΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Rigopiano ΙΤΑΛΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Rigopiano ΙΤΑΛΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Rigopiano ΙΤΑΛΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Rigopiano