Ένας μπαμπάς από τον Καναδά αποφάσισε να βγάζει… ραντεβού την τρίχρονη κόρη, προκειμένου η μικρή να μάθει από νωρίς πώς θα έπρεπε ένας άντρας να της συμπεριφέρεται.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νόα Σλόμσκι, πατέρας δύο παιδιών από το Βανκούβερ, ήθελε να βγάλει έξω την κόρη του για παγωτό σε ένα εστιατόριο. Η σύζυγός του, Κέιτλιν Φλάνταγκερ, έγραψε ένα μήνυμα στο Facebook, το οποίο έγινε viral. Όπως ανέφερε, ο σύζυγός της βοήθησε τη μικρή «να διαλέξει το φόρεμα που θα φορούσε, ετοίμασε ένα μικρό τσαντάκι για εκείνη, της κράτησε την πόρτα όταν έβγαινε από το σπίτι και την έκανε να αισθάνεται σαν μια μικρή πριγκίπισσα».

darant1

«Η μικρή το λάτρεψε και ήταν τόσο χαρούμενη όταν επέστρεψε σπίτι», έγραψε η 23χρονη μητέρα για το «ραντεβού» της κόρης με τον μπαμπά. «Θα ξέρει πάντα πώς της αξίζει να της συμπεριφέρονται, διότι ο μπαμπάς της έθεσε τον πήχη ψηλά».

Η μητέρα ανάρτησε και φωτογραφίες από την έξοδο, οι οποίες συγκέντρωσαν πάνω από 68.000 likes και διαμοιράστηκαν ανάμεσα στους χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.

darant2

Ο πατέρας δήλωσε στο ABC News ότι αποφάσισε να πραγματοποιεί τα ραντεβού τους σε μηνιαία βάση προκειμένου «να μπορώ να περνάω περισσότερο χρόνο μαζί της. Περνάμε πολύ χρόνο μαζί και στο σπίτι όταν γυρνάω από τη δουλειά, αλλά δεν είμαστε οι δυο μας».

darant3

Ο πατέρας ελπίζει ότι οι έξοδοι αυτοί θα βοηθήσουν να αποκτήσει πιο στενούς δεσμούς με την κόρη τους. Ο ίδιος και η σύζυγός του έχουν επίσης έναν γιο ενός έτους, τον Τζακ.