Το δάχτυλο κούνησε στον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο διευθυντής της CIA, Τζον Μπρέναν.

Ο ισχυρός άνδρας της CIA δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox, ότι ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικός για τα όσα λέει δημόσια.

Παράλληλα, ο ίδιος, τόνισε ότι ο Τραμπ δεν έχει ουσιαστική και πλήρη εκτίμηση για τις δυνατότητες, τις προθέσεις, αλλά και τις ενέργειες της Ρωσίας, σε αρκετές περιοχές του κόσμου.

Ο Μπρέναν, υποστήριξε επίσης, ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να καταστήσουν σαφές ότι ο Τραμπ, αντιλαμβάνεται με ακρίβεια τα στοιχεία που γνωρίζουν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, προκειμένου ο εκλεγμένος πρόεδρος να προχωρεί σε τεκμηριωμένες αποφάσεις.

Τζον Μπρέναν: Είναι εξωφρενικό o Ντόναλντ Τραμπ να εξισώνει τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες με τη ναζιστική Γερμανία

Ο διευθυντής της CIA, Τζον Μπρέναν δήλωσε επίσης στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox, ότι είναι «εξωφρενικό» για τον εκλεγμένο πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, να εξισώνει τις κοινότητα μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, με τη ναζιστική Γερμανία.

Παράλληλα, ο ίδιος, έδωσε έμφαση στην ευθύνη των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, προκειμένου να συμβουλεύσουν τον Τραμπ, για το μη τεκμηριωμένο ντοσιέ, αναφορικά με τις δραστηριότητες του, στη Ρωσία.

Ο Μπρέναν αναρωτήθηκε επίσης, για το μήνυμα που στέλνει η έλλειψη εμπιστοσύνης του Τραμπ, έναντι των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.