Ήταν μια ιδανική μέρα για kitesurfing με τις εντυπωσιακές λευκές ακτές της Δυτικής Αυστραλίας να καθρεφτίζονται στον ανέφελο ουρανό. Η Γαλλίδα μπλόγκερ Isabelle Fabre δεν έχασε την ευκαιρία και βούτηξε στα γαλανά νερά που έκρυβαν όμως έναν μεγάλο κίνδυνο.

Καθώς έκανε kitesurfing στα ρηχά είδε μια σκιά κάτω από την επιφάνεια του νερού και αρχικά δεν έδωσε σημασία θεωρώντας πως ήταν η σκιά της σανίδας της.

Μετά άρχισε να φαντάζεται πως ίσως ήταν ένα δελφίνι που κολυμπούσε κοντά της κι ετοιμαζόταν για κάποιο άλμα μέσα από το νερό.

Σύντομα όμως η 30χρονη συνειδητοποίησε πως δεν ήταν ούτε η σανίδα της ούτε κάποιο δελφίνι αυτό που έβλεπε να κάνει κύκλους γύρω της. «Μόλις πέρασε από κάτω μου κατάλαβα πως ήταν ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας» περιγράφει.

Προσπάθησε τότε να αλλάξει κατεύθυνση για να απομακρυνθεί από τον μεγάλο θηρευτή της θάλασσας αλλά ο αέρας δεν τη βοηθούσε, όπως γράφει η Daily Mail. Την ίδια ώρα ο φίλος της Cyril που κατέγραφε όσα συνέβαιναν με drone, άρχισε να της φωνάζει να βγει από το νερό. «Προσπαθούσα να βγω και σκεφτόμουν, αυτό είναι, τελείωσα» αφηγείται «άκουσα τον Cyril να μου φωνάζει να βγω, τα έβλεπε όλα από το drone του και πίστευε κι εκείνος πως αυτό θα ήταν το τέλος μου. Κάθε φορά που ακουμπούσα το νερό έβλεπα τη ζωή μου να περνά μπροστά από τα μάτια μου».

Τελικά, προφανώς η Fabre πρόλαβε να βγει στην ακτή, τρέμοντας από τον φόβο κι από την αίσθηση του πόσο κοντά στον θάνατο βρέθηκε.

ksadkafua4 ksadkafua2 ksadkafua3 ksadkafua1