Ο 31χρονος ηθοποιός Κόρτνεϊ Χάτσινσον παίρνει μέρος σε μία ταινία με γκάνγκστερς και κατά την διάρκεια αυτής, μέρος του ρόλου του είναι να «μαρκάρει» έναν εχθρό του με ένα καυτό σίδερο.

Μόνο που ο βρετανός ηθοποιός και ράπερ από την Οξφόρδη μπήκε πολύ παραπάνω, από όσο έπρεπε, στο πετσί του ρόλου του. Για ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο είχε κλεισμένη σε ένα σπίτι μία άτυχη γυναίκα την οποία την βασάνιζε και την βίαζε. Αρχικά την έκαψε με ένα σίδερο σε αρκετά σημεία του σώματος της και μετέπειτα την βίασε επανειλημμένα.

bractrpr3

Η γυναίκα που βρέθηκε εν τέλει σε πολύ άσχημη κατάσταση κατάφερε να του ξεφύγει και έτρεξε γυμνή στους δρόμους της γειτονιάς. Όταν έφτασε στο νοσοκομείο το πρόσωπο της ήταν μη αναγνωρίσιμο από τα βασανιστήρια που την υπέβαλλε ο Χάτσινσον.

bractrpr6 bractrpr5

Αφού ο ηθοποιός οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 23 ετών. Ωστόσο κάποιες φωτογραφίες του που έχουν διαρρεύσει μέσα από την φυλακή δεν τον δείχνουν και τόσο επηρεασμένο από την τιμωρία του, καθώς φαίνεται χαρούμενος μαζί με συγκρατούμενούς του.

bractrpr2