Μπορεί άλλες γυναίκες να χρησιμοποιούν το πλούσιο μπούστο τους για να γίνουν γνωστές, αλλά η Irina Romanovskaya το μετέτρεψε σε… εργαλείο τέχνης. Η καλλιτέχνης από την Αγία Πετρούπολη ισχυρίζεται ότι ζωγραφίζει πορτρέτα με το πλούσιο στήθος της διεκδικώντας εκείνα τα λεπτά δημοσιότητας που της αναλογούν. Η Ρωσίδα καλλιτέχνης έχει μέχρι σήμερα φιλοτεχνήσει με την ιδιαίτερη τεχνική της το πορτρέτο του Μπαράκ Ομπάμα, του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, του Λιονέλ Μέσι, του Λεονάρντο Ντι Κάπριο και πολλών άλλων.

Σειρά έχει τώρα ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος αναδείχθηκε για τέταρτη φορά νικητής στον ετήσιο διαγωνισμό του περιοδικού France Football και του απονεμήθηκε η «Χρυσή Μπάλα». vbxc Η ζωγράφος θέλησε να τον συγχαρεί με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο κι έτσι, όπως ισχυρίζεται, ζωγράφισε με τα στήθη της το πορτρέτο του διεθνή άσου και το ανήρτησε στο Instagram.

Поздравляю Роналду с золотым мячом и желаю ему в дальнейшем такой же интересной игры . Я думаю о такой карьере мечтает каждый футболист . Поздравляю ! Портрет выполнен грудью в моих любимых фиолетовых тонах. 💜⚽💜 #irinaromanovskaya #художница #роналду #золотоймяч #криштиануроналду #портрет #футболист #знаменитости #звезды #ronaldo #cristianoronaldo #cristiano #футбол #спорт #спортсмен #поздравляю #карьера

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Ирина Романовская (@irina__romanovskaya) στις

Να σημειωθεί ότι σε κανένα από τα δύο βίντεο δεν δείχνει την ιδιαίτερη τεχνική της παρά μόνο το πλούσιο μπούστο της.