Ένας άντρας από τη Βενεζουέλα ξόδεψε 30.000 λίρες, ήτοι περίπου 36.000 ευρώ, προκειμένου να μοιάσει στον μεγάλο εχθρό του Captain America, τον Red Skull.

Ο Henry Rodriguez, πατέρας ενός 3χρονο παιδιού σήμερα, θαύμαζε από μικρός τον ιδρυτή της Hydra στα κόμιξ της Marvel.

Σταδιακά ο άντρας ξεκίνησε την μεταμόρφωσή του σε Red Skull. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου 7 χρόνια και περιελάμβανε πολυάριθμες πλαστικές επεμβάσεις αλλά και τατουάζ.

omrtyp1

Οι φωτογραφίες δείχνουν τη σταδιακή μεταμόρφωση του άντρα, η οποία ήταν και επώδυνη καθώς περιλάμβανε αφαίρεση τμήματος της μύτης και την χρήση εμφυτευμάτων στο πρόσωπο.

Άλλες φωτογραφίες δείχνουν τον Rodriguez να παίζει με τον γιο του ο οποίος δεν φαίνεται να πτοείται από την εμφάνιση του πατέρα του.

omrtyp4

«Μοιάζουμε πολύ με τον Red Skull κι όχι μόνο στην εμφάνιση. Αν και πρέπει να πω πως στο θέμα του Ναζισμου, δεν έχουμε καμία σχέση», δήλωσε ο Henry.

«Θα ήθελα να επισημάνω ότι προέρχομαι από μια πολύ συντηρητική και παραδοσιακή οικογένεια. Δεν ήταν εύκολο για την οικογένειά μου να αποδεχτεί τον τρόπο ζωής μου, όμως ακόμη κι έτσι, παραμένουν οικογένεια και είναι μέρος μου». omrtyp2 omrtyp3 omrtyp5 omrtyp6 omrtyp7 omrtyp8 omrtyp9