Τον αποκαλούν «Κτήνος» και ο παλαιστής Μεικτών Πολεμικών Τεχνών Andrew Whitney, άθελά του, επιβεβαίωσε τον χαρακτηρισμό όχι χάρη στις επιδόσεις του μέσα στο ρινγκ αλλά εξαιτίας ενός λάθους του έξω από αυτό.

Σε αγώνα την περασμένη εβδομάδα στο πρωτάθλημα Titan Fight Championship 42 ο Whitney έχασε από τον Farkhad Sharipov. Όταν άκουσε τον κριτή να το ανακοινώνει δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του κι έριξε μια μπουνιά που μάλλον προοριζόταν για τον αέρα αλλά βρήκε αθώο στόχο: το κορίτσι του ρινγκ που στεκόταν ανέμελο πίσω από τον μαχητή.

Ύστερα από τέσσερις νικηφόρους αγώνες προφανώς ο Whitney περίμενε να συνεχιστεί το θριαμβευτικό σερί του αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά.

Οι κάμερες επικεντρώθηκαν στον Sharipov που πανηγύριζε τη νίκη του κι έτσι δεν ξέρουμε τι ακολούθησε με το κορίτσι που δέχθηκε την μπουνιά στο σαγόνι. Φαίνεται πάντως πως αμέσως γυρίζει να την πιάσει, συνειδητοποιώντας πως χωρίς να το θέλει την είχε χτυπήσει.

«Περισσότερο εξεπλάγη παρά τραυματίστηκε από την μπουνιά, της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό που βρισκόταν στον χώρο και όλα έδειξαν πως ήταν καλά» δήλωσε στη Daily Mail ο πρόεδρος του Titan FC. «Έχουμε επικοινωνήσει με τον Andrew Whitney και την ομάδα του και γίνονται οι απαραίτητες κινήσεις για να διασφαλιστεί πως ένα τέτοιο ατυχές περιστατικό δεν θα επαναληφθεί».

fkvmamamns1 fkvmamamns2 fkvmamamns3 fkvmamamns4